- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ez a maui tools annyira azért nem egyértelmű sajnos. Odáig eljutottam, hogy feltelepítettem mindent, csatlakozik szépen a telefon a maui-val.
Innen kezdődik a probléma.
Download parameter módban ahol ugye lehet a "save to file" segítségéven menteni a beállítás file-t, ugyan létrehoz egy filet, de egy hibaüzenetet is kiír a végén, szóval nem tudom, hogy így használható-e a mentés.
Aztán azt írja a leírás, hogy ha W módba szeretném áttenni a telefont akkor a factory mode-ot válasszam, ez oké lenne de a factory modra GPIB és VISA32 driver hibákat ír kis és ennyi.Mondjuk alapból az sem világos, hogy nekem feltétlenük felül kell-e írnom a TD beállításokat vagy elég lenne csak a W-t. Minden esetre úgy, hogy azt sem tudom, hogy a mentésem használható-e, még nem mertem felülírni a gyárit.
Ötlet?
Kicsit a leírás sem egyértelmű:
"A telefonról mentsd ki a jelenlegi paramétereket a biztonság kedvééért:
- Upload from flash
- save to file, adj neki tetszőleges nevet, ez egy a patchben lévő parameter fájlokhoz hasonló fájl lesz."
Az upload from flash egy fájlt akar megnyitni. de mit kéne? a mentést már feljebb leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest