Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• junkpod

nagyúr

válasz Jolly87 #4010 üzenetére

1. rá lehet pakolni a 4.4..-es androidot?
    amint valaki készít egy ilyen romot erre a telefonra, azonnal rá lehet majd rakni:)

2. érdemes rootolni?létezik hozzá jobb rom?Ha igen linket kérhetnék?
    attól függ mire használod, ha tweak progikat is használsz akkor természetesen. Minél jobb? Milyen verziód van? Linkek szerteszét a topikban:)

3. feltettem pár játékot/alkalmazást/tisztító progit viszont a memóriát vmi nagyon zabálja, vagy lehet csak nekem tűnik soknak, de ha kilövöm a task killerrel ami épp fut akkor 60%, egyébként simán felmegy 80-90%-ra is.
    Tudtok erre magyarázatot vagy megoldást?

Igen, isten hozott az android világában, a telefont használd egészséggel és ne gyötörd magad a memória állapot nézegetésével, azzal foglalkozik az android. Minden féle task killer felesleges, 4.2-ben már a rendszer alkalmazásokat is tilthatod az alkalmazás beállításoknál.

4. hiába állítom be, h alapjáraton a belső memóriára tegye a cuccokat ha playről szeretnék letölteni egy játékot ami mondjuk 1 giga azt irja h nicsn elég hely az sd kártyán. ami tény és való, de én nem is az sd re szeretném feltenni...
    szerintem ezt a játkéok szeretnék így, mert ez az általános szokás: appot a belső tárra, adatokat az SD kártyára szoknak telepíteni.

5. usb vel összekötöm pc-vel miért nem látom a belső memória tartalmát? miért csak az Sd-ét?
    Attól félek azt nem tudod leválasztani ha van SD kártya is, de erről majd okosabbak mondanak mást ha nem így van.

• balaaa88

aktív tag

válasz Jolly87 #4010 üzenetére

1. Tudomásom szerint nincs rá 4.4-es ROM.
    2. Rootolni nem nagyon érdemes, mivel stock android, nincs rajta semmi extra program, ami van, azt tudod tiltani. Ettől függetlenül rootolhatod; bajod nem lesz belőle.
    3. Ezzel nem érdemes foglalkozni. A memória azért van, hogy használja a rendszer. Ha kevés van szabadon és kelleni fog neki, akkor majd csinál magának. Felesleges kilövögetni az alkalmazásokat.
    4. Nem használok SD-t.
    5. Passz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés