Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabyka666

veterán

@ (#96269) Tikakukac: Persze, ismerem a folyamatot, sok a kókler a szakmában. Vállalnak 1 hónap garit, aztán onnantól lesz, ami lesz.

@ (#96270) Tim82: Ha ez a GPU köztudottan ilyen vacak, akkor nem rugózok a témán. Kicsit küzdök még vele, hátha mégse ez a baja, de nem fogom reballoztatni.

Van egy tag, akinek el szoktam vinni a gépeket, az eredmény, hát so-so, van olyan gép, ami már 2 éve megy, de előfordult, hogy 1 hónap se kellett, és lehalt megint.

@ (#96280) azbest: A kijelző teljesen sötét. Az lenne a legjobb, ha nem GPU hiba lenne, ezt kellene behatárolni. Pár órát áldozok rá az életemből, de ha nem jutok előbbre, elbontom.

Ez a GPU reball biznisz sajnos sokszor rossz, mert feljavítanak izmos hardvereket, eladják, de rövid határidőn belül a legtöbb meghal úgyis...
    Volt itt egy tag, anno ő 5-ért reballozott, hitegette nekem, hogy milyen profi, még a chipet is kicseréli, mert neki "forrásai vannak", de mondtam neki, ennyiért nem lehet megcsinálni, aztán ejtettük a dolgot. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés