Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasy09
őstag
válasz
Tikakukac
üzenetére
T420-at vettem volna lepusztultat is, de amikor kerestem, bezzeg nem volt!
Aztán beszéltem barátommal, aki ahogy mondtátok is, jóban van az egyik nagykeres infóssal, aki félrerakott egy szép példányt, de tényleg szépet, szinte mint az új! Kicsit sajnálom is most eladni, de sajnos kettő nem maradhat, mert én a 6430-as dellemet nem akarom eladni! 
A T430 meg ugye csak jött, itt az aprón felkerült jó áron és tényleg majdnem olyan szép állapotban, mint a 20-as, így ez kihagyhatatlan ajánlat volt. Bár az igazat megvallva, valóban nincs a kettő között teljesítményben akkora különbség!
Ahogy olvastam, sokan nem tudtak megbarátkozni ennek a billentyűzetével, azonban azt kell mondanom, hogy nekem ez is tetszik! 
Kicsit off a kérdés, de hátha tudsz/tudtok választ adni, hogy az mitől lehet, hogy áttettem ugye az msata ssd-m a 30-asba, megy is szépen, de hdd sentinel szerint 0% a kondíciója?
Pedig egy 5 napos ssd-ről beszélünk, ami még nem ment 3 órát sem össz-vissz! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/16GB/512 GB SSD FHD
- Asus TUF Gaming A15 GAMER LAPTOP 15.6" FHD IPS 144Hz -25% Ryzen 5-7535HS 16GB, 512GB RTX 2050 4GB
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán beszéltem barátommal, aki ahogy mondtátok is, jóban van az egyik nagykeres infóssal, aki félrerakott egy szép példányt, de tényleg szépet, szinte mint az új! Kicsit sajnálom is most eladni, de sajnos kettő nem maradhat, mert én a 6430-as dellemet nem akarom eladni! 
Ahogy olvastam, sokan nem tudtak megbarátkozni ennek a billentyűzetével, azonban azt kell mondanom, hogy nekem ez is tetszik!