Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz HSM #75901 üzenetére

Ha definiálom, akkor úgy jobb? Elég sokmindennél előjön. Egy nagyobb Excel tábla, egyes programfejlesztő-környezetek, de ide lehetne sorolni bármit, amikor több ablakkal kell(ene) valamit (hatékonyan) csinálni.

Még mindig: "komoly munka" =! "bármi, amikor amikor több ablakkal kell(ene) valamit (hatékonyan) csinálni". Nekem eléggé félrevezető ez a leegyszerűsítés.

Persze, értem én, hogy szerelmes voltál a T410-be (első Thinkpad, yaaay!), majd a T420-ba (második Thinkpad, yaaay-yaaay!), de azért ne komolytalankodjunk már ilyen slendriánságokkal, mint "[undefined] komoly munkára egy X szériás Thinkpad alkalmatlan". :)

Igen, csak akkor tudnál bele venni egy normális minőségű SSD-t,+nincs ott a kérdés, miért lett a plamrest cserélve. 3-4 éves gépeken azért nem szokott még ennyire elkopni, pláne nem a plamrest... Nekem ezek nagyon felkiáltójeles dolgok. Wifi-ből is leggagyibb van benne.

5 éves gép (2010-es modell), amúgy meg rémlik valami ugye a touchpad-kopásról? Nos, ha nem tudott a matricás megoldásról a tulaj, akkor lehet, hogy palmresttel együtt cserélte, mert hivatalosan egy alkatrésznek minősül a palmrest és a touchpad - de amúgy is, még ha a palmrest is kopott meg valóban, milyen mélyenszántó következtetést lehet ebből levonni arra, hogy a gép jó-e vagy rossz? Legfeljebb azt lehet tudni biztosan, hogy sokat gépeltek rajta és igen, 3-4 év használat alatt van olyan Thinkpad palmrest is, amelyik megkopik a rendszeres használattól... A végiggondolatlan feltételezéseket hagyjuk már.

SSD-re nem tudok mit mondani, hallottam én már elég hideget-meleget a 840 EVO-ról, azt vettem figyelembe, hogy általában véve egy 120 GB-os SSD + 8 GB RAM mennyi felárat jelent. A wifit meg (ha valakinek szüksége van a dual band-képességre) kb. 2-3k-ból áll kicserélni eBay-ről mondjuk egy 6200N-re. Ezt leszámítva nem az 1000N a "gagyi", hanem a Realtek kártyák, amik kerültek a T420/X220 egyes darabjaiba... :)

És nem tudom, azért figyeltél-e arra az apróságra, hogy inkább nem a T410-et ajánlanám... Ja nem. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés