- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Egy percig sem vitatom.
Magam is egyből dokkolom otthon egy jóféle 24"-os IPS-re, szval látom a különbséget.
(#75889) Tim82: Ha definiálom, akkor úgy jobb?
Elég sokmindennél előjön. Egy nagyobb Excel tábla, egyes programfejlesztő-környezetek, de ide lehetne sorolni bármit, amikor több ablakkal kell(ene) valamit (hatékonyan) csinálni.
Azért szeretem jobban így leírni, mert az egyszeri usernek mindegy, kicsit többet vacakol vele, és megoldja a kisebb panelen is, csak ugye több idő és több hajszál elvesztése árán.
(#75890) Crytec210: Na, annak épp az IPS lenne a jobb, nem kicsivel.
(#75891) fungi: A fényes panelek mindig nagyobbat ütnek, amíg tudod őket szigorúan korom sötét szobában használni. Ez nyilvánvaló, hiszen nem kell eléjük a szükségszerűen némileg "homályosító" tükröződésmentes bevonat.
(#75893) soldi3r: Az a pixelsűrűség kész mazochista csodaország.
Cserébe a panel is elég gagyinak tűnik, 57% SRGB lefedés ennyi pénzért, WTF? [link]
Ez nem csak profi célokra felejtős így, hanem szimplán csak minősíthetetlen, lesd meg: [link]. Gyakorlatilag alig jobb a színvisszaadása, mint a sokat szidott AUO 900P panelos T420-amnak: [link]
Sőt, ha engem kérdezel, még rosszabb, mivel a zöld területekről több hiányzik, amire a legérzékenyebb a szem.
Szeretem én a jó IPS-eket, de ez nagyon távol áll tőle sajnos....(#75898) Tim82: Igen, csak akkor tudnál bele venni egy normális minőségű SSD-t,+nincs ott a kérdés, miért lett a plamrest cserélve. 3-4 éves gépeken azért nem szokott még ennyire elkopni, pláne nem a plamrest... Nekem ezek nagyon felkiáltójeles dolgok. Wifi-ből is leggagyibb van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Konteó topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Lenovo ThinkPad X390 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA! Ár: 69
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest