- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Ööö, nézd meg milyen a lyuk és abba hogyan megy bele a sata toldó. Sehogy. Le kell fűrészelni vagy a lapon a csatit vagy a toldót vagy agyalsz raja. És ezután sem tudod rögzíteni sehogy. Hát bizony, mondom én, ez azok a dolgok amik elméletben áh, 5 perc. Gyakorlatban órák gondolatai aztán szekrénybe be és cső.
Ezért mondom, nincs megtérülés és semmi más. Ha nyerek 6-ost én is csak hobbinak élek majd
HSM:
Bő 20MB/s-et tud így is, ami egy tároló winyónál bőven elég. Persze, ha terabájtokat kezdessz el pakolni ide-oda rajta, vagy másik, azonos USB-vezérlőn lógó eszközre akarsz valamit másolni akkor lassúcska, de ennek ellenére az említett feladatokra szvsz tökéletesen alkalmas volna.10-et megeszik a net élből. Marad 10 mega. Az semmi. És mivel nem csak szeki olvasás a világ, máris elértünk oda, hogy ez nevetségesen semmi.
Nem tudom, mit és hogy nem eszik meg a NAS rendszerek az USB3-as EC kártyáról, de a natív USB2-ről a winyó ugyanúgy látszik windóz alól, mint bármilyen más, hagyományos HDD
Az ég kék a fű zöld. Ezek örök igazságok, de ettől még se nem lesz gyorsabb az USB2.0 se nem lesz 3.0 belőle, se semmi más
Az a kikapcsolás magától, az is kb. csak arra jó, hogy bosszantson. Ha én kikapcsolom, akkor kikapcsolva marad, az 100%, a fizikai kapcsoló a tápfeszen elég erős meggyőzőerő. Ha az időzítőre bízom, akkor nem kapcsol ki, amikor kéne, de garantáltan meg kell várjam, míg fel-le pörgeti magát, amikor nagyon nem kéne. Nekem meg ebből lett elegem.
Mert a timer néha a 300 sec után úgy gondolja, hogy felidegel és nem kapcsol ki?
Az lenne még csak érdekes. Azért nem kapcsol le mert volt lemezművelet ergo valamit csinált. Ha valamit csinált akkor ne is kapcsoljon ki. Ha kikapcsolna akkor írj random progit ami kikapcsolja a gépedet is vele együtt, hasonló szint.
A 7200RPM-es 2.5"-olt nekiengedni 3.5"-os 5400-esnek elég merész. Hallgasd meg őket, aludj mellettük terhelés alatt. Jó szórakozást
Ha 10W lenne a fogysztás difi és puskával a fejemnél állnál sem lenne az az Isten, hogy én berakjak hálózatba egész napra egy recsegős notivinyót. Hallgatom eleget tesztgépekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- L13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 27% ÁFA, 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest