Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Jópár éve van már egy R61i (8932-GNG, L3-N8849) gépem. Legutóbb a ventit kellett benne cserélnem, illetve korábban 2 GB-ra bővült a benne lévő RAM mennyisége. A következőkben kérnék segítséget:
A fenti SN alapján milyen RAM-ot támogat, mit tehetek bele? A következő lépés az volna, hogy 4 GB-ra bővüljön a mennyisége, csak nem tudom, hogy milyen RAM-ot tud még kezelni ez a lap? A plusz 1 GB-ot ajándékba kaptam, és nem emlékszem a pontos típusra, szétszedni emiatt nem akarnám.
Próbáltam kibogarászni az első hsz-ban említett Lenovo lapon, ahol SN alapján lehet keresni, de nem igazán ment. Inkább a tapasztalt fórumtársak segítségére hagyatkoznék.
Ezen kívül érdekelne, hogy van-e bármilyen lehetőségem a RAM bővítésén túl kicsit javítani a gép teljesítményén? Mit ajánlotok? Vagy ez a vége, inkább gondolkodjak újban?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest