Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #72661 üzenetére
Na persze.
Ez kb. olyan, mintha duct tape-el akárnád befoltozni a hajótörést.Nem, köszönöm, nem vagyok barátja a rossz megoldásoknak.
Az SSD-s témát már átbeszéltük, nekem nem ér annyit az egész, hogy gyilkoljam. Fontos cuccok is általában vannak rajta, és nem mentem naponta, szóval inkább vigyázok rá, ne menjen gallyra. Persze, normálisan használom, de az intenzív swapolás szerintem a legkevésbé sem normális felhasználása egy SSD-nek.(#72662) Tikakukac: Persze, a rendszertelepítés egy kínszenvedés HDD-vel, szó se róla, meg minden telepítés. De nem szoktam telepíteni. Egyszer felrakom ami kell, aztán használom.
Az egy ökörség, hogy nem érezni. Az előző i5 540M procimhoz képest is igencsak érzem, hogy erősebb az i7 2620m...Pedig mindkettő alatt csak a sima 320GB-os 7200rpm-es gyári winyó dolgozott+4GB ram.
Máshogy gondolkozunk. Téged nem zavar, ha széthasználod, engem igen. Nekem megéri az odafigyelést, hogy szépek maradjanak a cuccaim.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest