- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
Üdv,
szerintem rendesen felfekszik szépen átlósan lettek fixre csavarva a csavarok. . . de mihelyst szerzek kis fejű csavarhúzókat, ízeire szedem az egészet és akkor ténylegesen meglátom mi a gond, mert ez nem normális a noti bal alsó sarka baromi forró.
CPU alapjáraton 54-62°C
PCH DIóda 50-65°C <-- mi ez a PCH? :S
GPU 55°CAlaplap is baromi forró, mondjuk kézzel még fogható de a cpura ráég a kezem. . . Meg maga a RAM-Slot is bazi forró tud lenni. Nem tudom ezek normális hőfokok-e a gép megvan emelve az aksi alá tettem egy szemüvegtokot, de ez se sokat használ, a szobában annyi fok van általában amennyi kint.
De szerintem veszek egy valami jó minőségű pasztát is és azzal is újra kenem az egészet.
Rézpad micsoda? Tutira nem, ram chipre mindig is gappad kellett, csak úgy mint asztali VGA-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest