Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
Skacok! Nagy a trouble!
Kb. 1 hónapja a T61-emen a touchpad és trackpoint gombok meghülyültek. Először azt hittem, hogy csak a bejelentett W7 update okozza a zavart, majd Kaspersky barátomat hívtam segítségül. 1-2 nap után megszűnt a probléma, de most pár hét után újra: boot után az első pillanat W7-ben, amint megmozdítom az egér crsr-t (mindegy, hogy touchpad vagy trackpoint) máris úgy viselkedik, mintha le lenne nyomva a jobb gomb FOLYAMATOSAN !! (Tehát ki akar jelölni). Nyomogattam a gombokat orrba-szájba, de biztos, hogy nincsenek beragadva. Folyton mindent kiválaszt, rábök, de leggyakrabban megfejthetetlen, hogy mikor melyik gombra hogyan reagál (jobb vagy bal klikk-ként). Eleinte az usb-s külső egérrel hibátlanul működött, de ma reggeltől már annál is teljesen meghülyült.
Szétszedtem, komplett palmrest és billentyűzet ki-be. Semmi változás. XP telepítő be, de már a telepítőnél is használhatatlanok a gombok (csak billentyűzettel tudok navigálni). W7 telepítő illetve frissen feltelepítve is ugyanez. W8 szintén. OpenSUSE telepítő alatt HIBÁTLAN !!!
Most töltök Ubuntut, de van egy gyanúm, hogy azzal is jó lesz.
Hol lehet a hiba ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest