- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Ez a bajom. Én is T410-T420 körül voltam. És akkor hád te okádék kijelző, hát de undorodom a wintől hát hát de és akkor ok, kazal pénz asztaliba, bunkó monitor és rá az OSX majd levizezni mindent. Így kuss van nálam. Anno én is szórakoztam ezzel, hogy kint meg bent meg teraszon, de annyival lentebb van a minőségi ingerem olyankor, hogy elmegy a kedvem. Most is még hajnal 2 kor is felkeltem, hiába ott egy zsír új Bay-trailes tablet meg egy rendes nagy noti az ágyon, felkelek és leülök a gép elé. Mert nem pontos, meg nem látom, meg akármi. Ebbe fáradtam bele.
Dhampir: Ha itt ülök pesten én is albiban vagyok de megoldottam. 3 emeletes asztal amit magamnak terveztem meg csináltam meg, szépen körbeépítve mindennel. Bele is bolondulnék már a régi kolis felállásba ahol max 1 egeret löktünk a fos gépekhez aztán hajrá. Már elkényelmesedtem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest