- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #61929 üzenetére
Oké, ez szép és jó. De itt most mobil kütyükről van szó. itt ugyanúgy nem mindegy, hogy valamit X idő alatt végez el a gép, vagy a kétharmada is elég neki....
(#61930) soldi3r: A tesztjeik korrektek, és a leírásaik is általában, de a teszteredményeik (ezek a benchmark-összehasonlítások) hemzsegnek a hibákban. Én lefutattam a sajátomon, ha valaki lefuttatja a T9000-eseén, nekem az lesz hiteles referencia.
(#61931) Tikakukac: Én úgy gondolom, mobil felhasználású gépbe kell elég ram (minimum 4GB szerintem) kell neki hordozható méret, jó perifériák, és egy erős CPU. Ezzel a speciális GPU igényű feladatoka leszámítva már mindent meg lehet oldani. Ez nekem már bőven elég, hogyha kell, mobil legyek, ne csak otthon tudjak dolgozni. Abban egyetértünk, a noti egy kompromisszumos PC a mobilitásért. Szerintem se érdemes izom-csúcs-notit venni, ezer sebből vérzik általában és pokoli drága.
Én is inkább a nagygépen dolgozom, amibe ott figyel a rendes négymagos i5 4670K, a 16GB ram, és a néma de igencsak fürge AMD R9 280X videókártya, nomeg a halálpontos egér, a szuper klaviatúra és a 24" IPS monitor.
Ugyanakkor sokszor mégis inkább a notit veszem elő, mert néha jobb mégis a másik asztalnál ülni, vagy a szabadban, szóval azért egy, univerzális, nem túl nagy, nem túl erős, de nem is gyenge noti jó ha van. Nekem nagyon bevált a T410 allroundernek. Picivel lehetne könnyebb és töltőről halkabb, +1-2 óra akkus üzemidő se jönne rosszul (nem mintha nem lehetne a durván 3 órás WIFI-s üzemidővel gazdálkodni, de így néha nem úszom meg a töltőt hurcolni, amit nem szeretek) de meg vagyok vele elégedve 90k-ért.
Ha rászántam volna azt a még legalább 30K-t egy T420-ra, akkor még ennyi gondom se lenne, de annyit nem ért ez nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gamepad
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest