- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
válasz
orrlyuk #5400 üzenetére
Én is a kettő gép között vaciláltam, végül T40 lett, mert nagyon jó áron hozzá tudtam jutni, de még gondolkozok rajta hogy lecserélem egy X40-re.
T40-nél az alaplap megfeszülése miatt a Radeon vga hajlamos elhagyni az alaplapot és chipsetnél is előjöhet ez a hiba, jellemzően az USB portok lassulásával jelentkezik, ezen kívül a csuklótámasz is hajlamos elrepedni. Ha odafigyelsz hogyan fogod a gépet, akkor nagyrészt megelőzhető a gond.
X40-nél az 1.8"-as HDD jelenthet gondot, lassabb mint a 2.5"-ösök és hajlamosabb idő előtt tönkremenni, drága pótolni, mert nehezebb beszerezni cseredarabot a régifajta csatlakozója miatt. Egy megfelelő SSD beszerzése gyógyír erre, csak az is elég drága mulatság. Ezen kívül nincs benne ODD, csak ha veszel hozzá egy X4 ultrabaset (ez is drágább mint a T40-hez való dokkolók).
Hordozhatóságban egyértelműen az X40 a nyerő, kisebb és könnyebb, egy nagyobb akksival jóval tovább is bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest