Új hozzászólás Aktív témák

• Mathematics

csendes tag

válasz Chaser #34510 üzenetére

Tudom, tudom. A kerdes, hogy megeri-e az a plusz penz a meretert. A kijelzot mar sokkal jobban sajnalom. Az igazsag az, hogy en is egy P8700 -as T500 -at hasznalok. Imadom, nincs vele teljesitmenyproblemam, de ha most veszunk gepet, akkor szeretnem, ha az is olyan sokaig jo kitartana, mint ez a T500-as (nem nekem lesz a gep).

Volt teriteken egyebkent IPS-es X220, meg X230. Habar beleferne az arba az is, ott a hutesen, hangon, felbontason es arban kellene kompromisszumot kotni. A mostani T-k akkor mar csak egy picit nagyobbak (T420s ~1.78 kg), de kevesbe melegednek, halkabbak, nagyon jo a felbontasuk es nagyon jo aron lehet hozzajuk jutni. Engem leginkabb a kijelzo minosege aggaszt. Persze az en T500-asom kijelzoje sem egy csoda. :)

Ez van, nincs tokeletes gep. Egyik termekeket gyarto ceg sem akar tokeletes termeket csinalni.

Visszaterve: lehet hogy ki lehet hozni X200-as gepet olcsobban, de alig olcsobban. 165e vs 115e nem tetel, viszont az idotallosaga... Az SL9400/SL9600 pedig meg gyengebb a P8700-amnal. Mint mondtam az enyemmel sincs gond, de azert kicsit zavarna, hogy meg ennel is gyengebb gepet vegyunk.

Kicsit neha ide, kicsit neha oda sodrodom dontesnel. Varom a kihagyhatatlan ajanlatot, az majd pontot tesz a "szenvedeseim" vegere. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés