Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Először is elnézést kérek ha túlzásokba esek és egy olyan gépet dicsérek ami sokaknak már csak egy letűnt korszak régi nagy harcosa, de annyira elégedett vagyok az "új" T60-as masinámmal, hogy az eszméletlen.
Persze lehet, hogy ez annak is köszönhető, hogy nagyon régi gépről, egy T23-masról váltottam. De döbbenet. Kellően gyors, eszméletlen halk (amit hallok az is csak a vinyó - emiatt talán ehhez nyúlnék először, bár nem tudom, hogy érdemes-e SSD-t vagy másik vinyót szerezni bele), a kijelző zseniális (tudom, van sokkal jobb, de nekem hihetetlen - ki mihez van szokva), és az egész olyan mintha új lenne. Ez a kis x1400-es ati, pedig rendesen hasít...mindezt pedig iszonyú halk hűtés mellett.
De ami talán a legjobban tetszik, hogy nyoma sincs a T61\T400-asoknál emlegetett zsanérhibának, olyan feszesen és stabilan tart mint a fene. Persze alapelvárás lett volna azok után, hogy a 10-11 éves T23 is ilyen, de a fórumot olvasgatva már-már feladtam ezt. És tessék, ez is feszes, nagyon feszes.Nah bocs az offért, csak ezt meg kellett osztanom. Nem hittem volna, hogy ilyen jó masinának fogom titulálni a T60-at
Új hozzászólás Aktív témák
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bundle topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Gigabyte G5 KD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad P1 Gen1 15.6" FHD IPS i7-8850H P2000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7540 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 32GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest