- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
LaptopSystem #24984 üzenetére
Nem te Zoli, egy másik
Nem néztem meg átvételkor alaposan a gépet, meg a legfontosabb tesztet nem futtattam le úgy eldumáltunk a sráccal
Annyit mondott ki van törve a hűtőrácsnál a műanyag. Hazahoztam, fel w7, minden fasza. Ráeresztettem egy játékot leküldte magát elég gyorsan készenlétbe. Be tudtam drivernek. Mondom majd holnap megnézem. cpu teszt. T7300 van benne, de mindenáron csak 1600mhz-en járatta a prime95 2Ghz helyett. Addig nem is néztem hőfokot, hanem akkor
Nagyon magas volt, 90 fok, belépett a hővédelem. Másnap gép szétszed, paszták kiszáradva, újrapaszta. Hűtő kicsit érdekesen néz ki T60-éhoz képest de sebaj. Rollcage váz is kitörve hűtőrácsnál. Összerakom a gépet ugyanúgy melegszik
Megint szétszed, netes képek, hűtő bizony el van deformálódva egy kicsit. Amennyire tudtam visszaigazítottam, most cpu még elmegy kategória, gpu melegszik
alaposabban körbenéztem a gépet, hűtőrács felöli részen látszik hogy nem 100% a burkolat, szépen leejtették a sarkára vagy oldalára. Elsőre nem tűnt fel, csak ha keresi az ember. Netezni simán lehetett vele, meg most is lehet, neki se tűnt fel, nekem se amikor próbálgattam átvételkor. Annyiban maradtunk visszaveszi, de tanulságos volt hogy legközelebb több teszt kevesebb pofázás gép vételkor
szerk: akum lehet lesz egy 1-2
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Eladó egy Pixel 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest