- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
#16820480 #17079 üzenetére
...vagy vársz még 1-2 hónapot a supertalent minipcie ssd-re. akkor maradhat a vinyó is meg az optikai is. viszont win7 alól nem tudom hogyan tudsz bootolni. a probléma ugye az, hogy a mostani gépek még nem tudnak a minipcie slotból bootolni, kell egy minimál usb stick vagy egy sd kártya, hogy bebikázd róla a gépet és elindítsa az ssd-n lévő rencört. szerintem a boot.ini-ben meg lehetne mondani, de lehet hogy nem. linuxon valahogy csak összekalapálom majd...
az ssd-t senki ne hagyja ki, mert a legszarabb is minimum ezerszeres sebesség. az arcom kaparom a melós dellen most, pedig nincs nyitogatva ezer dolog. de beröffentek egy virtualboxot, és csak karcol percekig. a hdd a múlt, csak filmekre, cd / dvd imagekre meg bakupra szabadna használni szerintem.
oké, letöltést én se oda csinálom. de nem azért, mert megmakkan, hanem mert azzal együtt kevés a hely rajta minden privát cuccnak.
mondom, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BTO/CLEVO X170KM-G DTR i9-11900K/64GB/RTX3070 Gamer/Workstation
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest