- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargas0502
tag
válasz
FoxiestFox #119266 üzenetére
Na.. a W701-et nem leszólni.
Az enyémen úgy nyomtam a vice city-t valamelyik este, hogy még a gyerek is bejött a dolgozóba és szeretett volna játszani... csak hát neki nem szabad mert még csak 4 éves.
Amúgy a W701 kb. még mindenre is jó mai felhasználás mellett kimaxolva 32GB-al. (Na ez sem volt egyszerű sztori.) Magyarországról kb. arany áron mérték a memória modulok árait.
Felhasználás alatt értem pl. excel, deluge, spotify, SoulSeek, Qmmp,vlc,Adobe,Abby Fine R. Stb...
Plusz a régebbi játékok.. Age Of és társai
Egy hátránya van... hát, hogy is mondjam.. nem igazán egy hurcibálos gép
A szétszedését illetően talán ez volt az első olyan gép aminél nem éreztem azt, hogy úgy kel vele bánni mint egy hímes tojással.
Kitakarítottam és 2db hűtés olyan szépen kjött és vissza is ment a helyére egyből mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest