Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

Az miért van, hogy ilyen külföldi piactereken a T480, T490 olcsóbb, mint egy T580 és T590, azonos kiépítéssel (16 GB RAM, i5-i7)? Újonnan általában a 14 colos a drágább, de használtan az az olcsóbb. Nem fordítva kéne lennie, hogy a nagyobb szabvány méret legyen olcsóbb, mert kevésbé prémium, mivel nagyobb helyet foglal, nagyobb súlyt képvisel, kevésbé kompaktabb?

(#104303) vicze1: szükségesnek valóban nem szükséges, de a Trackpoint-nak van ma is előnye a Touchpadhez képest. Pl. ha gépírási tartásban gépelsz, akkor nem kell elhagyni ezt a tartást, csak mutatóujjat rányújtóztatni a pöcökre. Ezt Touchpadnál nehezebb megcsinálni, elvileg a hüvelykujjat le lehet nyújtóztatni, de sokaknak ez kényelmetlenebb. Persze mint sok minden, ez is egyéni preferencia kérdése. Régen a régi laptopok miatti megszokásból én is a Trackpointot preferáltam, mára viszont annyira hozzászoktam a Touchpadhez, hogy inkább az utóbbit, különösen, mert lehet rajta kényelmesebben görgetni, zoomolni, meg gesztusokat használni, ezek a Trackpointon kiesnek. Azonban teljesen megértem, ha valaki mégis a mellbimbót preferálja inkább.

Új hozzászólás Aktív témák