Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
bb.bocs #101574 üzenetére
Szerintem innét sokan űzik ezt a sportot. Nem ritka gépekhez olcsón van alkatrész, könnyen beszerezhetőek, és még szerelni sem annyira macerás őket. Nyilván van ezekbe is zsebbenyúlós dolog (kijelző, akku, alaplap), de ha valaki nagyon elszánt, ez annyira nem akadály.
Nekem amúgy az X230T-nél még lesz egy fedlapcserém egyszer, egy palmrest sem volna rossz (konkrétan ragasztóból építettem újra az express card foglalat feletti gumitartó helyét), meg 16 GB RAM beszerzése. Egy ideig gondolkodtam i7-es alaplapon is, csak aztán arra jutottam, hogy nem érné meg. A T500 meg még kérdéses. A billentyűzet köré ugyan egy műanyagot mindenképp be fogok szerezni, meg a fedlapot felújítom, de a kijelzőhöz nem biztos, hogy hozzá szeretnék nyúlni. Aztán lehet rákényszerülök, mert már eléggé halvány, beltérben még pont kellemes maximum fényerőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bittorrent topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest