- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én békésen megférek a business rajongók mellett, férjenek meg ők is mellettünk, pavisok mellet.
És nem nézzenek le, mert semmi okuk rá. Az, hogy ki hogyan rendezi be a lakását és hogyan él, tényleg nem ide tartozik, mert itt mindenki anonim. Akkor lehetne egymást kritizálni, ha előtte körbejárnánk egymás otthonát. Egy ilyen túrára nagyon kíváncsi lennék. Van egy kis előérzetem, mert voltam már pár helyen, pár otthonban a gépekből kifolyólag. Nem akarok megsérteni senkit, ezért nem is írom le itt a konkrét tapasztalataimat. Elég csak annyi, hogy az eddigi egyik leghangosabb és "legokosabb" ügyfelem 10. emeleti panellakásában, ahol együtt élt 3 generáció (!), bokáig jártam a 15éves padlószőnyegen a koszban. A hányinger elkapott. Máshol, aki simán csak vett egy gépet és nem akart meggyőzni az élet dolgairól, pont az ellenkezőjét: szép, igényes otthont, drága és harmonikus cuccokkal berendezve, kertvárosi környezetben...
Új hozzászólás Aktív témák
- i5-6200U, világító magyar bill/256 SSD/FullHD IPS 15,6" kijelző, 8-16GB RAM/dokkoló állomás
- ASUS ROG Strix Scar 17 Gamer Laptop Makulátlan Állapotban, dobozával (Ryzen 9, RTX 3080, 32/1TB)
- Asus ROG Strix G713PI 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest