Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Studiossrác

aktív tag

Hellosztok.

Adott 1 hp gép aminek van 1 furcsa problémája. Szerintem le lett öntve a gép. Nemrég ragadt a space billentyű(gyanúm fő oka)
    Hibajelenség: Dvd író tálcája iszonyat nehezen jön ki. Visszatolás is nehézkes, nem megy vissza olyan simán mint régebben. Kilóg 1 kábel(gondolom szalagkábele a dvd-nek>>nemtudom biztosra laptopot még nem szereltem). Véleményem szerint ez a kábel akadályozza meg a ki és becsukását. Arra gondoltam, hogy ráragasztom a tálcára a kábelt, csakhogy ne akadályozza a ki-be csukódást. Rossz ötlet?
    Most adódik a kérdés: hogy jön ide a leöntés? Dvd író tálcáján furcsa ragadós trutyi van. Szerintem folyadék volt valaha ami rászáradt időközben.
    Mit gondoltok erről? Érdemes visszavinni a hp-hez szervízeltetni? Csakmert gari idő lejárt(bár ez nyílván nem is menne garaciára)Szerintetek kb mennyibe fájna a javítása? Ha letakarítom a dvd olvasóját lehet egyéb probléma? Arra gondolok, hogyha valóban folyadék került a gépre/gépbe hova folyhat be?(bár szerintem kb 2 hete történt a leöntés, úgyhogy ha lenne hibajelenség azóta már be kellett volna következnie)

Előre is köszönöm a segítségeteket

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés