Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodorp
csendes tag
válasz
a dervis
üzenetére
Köszönöm, de biztos nem jól fogalmaztam, ezért félre értettél. Igazából tesztet keresek vagy valami hasonló átfogó véleményt, hogy mi jó és mi rossz benne, miért és stb..
A linket köszönöm, mert rávilágított, hogy xp-vel ne is próbálkozzak, mert nincs meg hozzá mindegyik driver. (a vistát ugyanis utálom)
Remélem tud valaki segíteni. Nekem az is elég, ha csak pár szót ír valaki róla aki jobban ért a gépekhez, mint én.
Tényleg köszönöm!! -
a dervis
csendes tag
válasz
a dervis
üzenetére
Még a biosban állíthatod, hogy mennyit kapjon a rendszermemóriából
AGP aperture size. Ez + memóriát ad a vkarinak, de ez baromi lassú a sajátjához képest,
teljesítményt ne várj tőle, max. elindulnak a játékok...
Szerintem +128k elég, 256k-t csak akkor, ha legalább 2Gb-ramod van...(vista sokat zabál alapból
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Seed szerver topic
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
Pyttawrx