Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Hali!
HP 2570P-hez honnan tudok úgy drivereket vadászni hogy ne exe jöjjön hanem az eszközkezelőben tudjak telepíteni?
Köszi! -
twine
veterán
válasz
jegenye77 #42496 üzenetére
Amit előttem a szakértő úr írt,a gyakorlatban alá is tudom támasztani...
Használtan vettem a notebookot,cca 3 órás aksival...viszont itthon sokat volt töltőre dugva,,, pár hónappal később kezdtem tapasztalni az üzemidő csökkenést, majd egyik pillanatról a másikra teljesen megkukásodott az aksi...
Most vettem egy utángyártott aksit,, de csak akkor tolom a gépbe, ha valóban szükséges "terepen"...
Ismerős körben persze osztottam az észt eddig is, hogy a vezetékre kötött notebook töltési ciklusai miatt hamar le lehet "offolni" az aksit...aki megfogadta a tanácsot elégedetten használja azóta is,,, magam részéről lesz@rtam, meg is lett az eredménye...én odafigyelek ezek után...
De persze ez nem aranyszabály,,, mindenki úgy használja ahogy akarja a gépét... -
-
jegenye77
addikt
válasz
SeniorTilla #42495 üzenetére
És ha nem foglalkozok vele kb mennyit bír egy ilyen aksi?
Van olyan,hogy mennyiszer lehet tölteni?
De gondolom ha minden nap is van töltve akkor is 2-3 évet ki kellene bírjon. -
válasz
jegenye77 #42494 üzenetére
A HP nem foglalkozik vele, de a Lenovo-vak van olyan beállítása, ahol 60%-nál nem tölti tovább az akksit. Ezzel kíméli a cellákat, mert a folyamatosan maximálisra töltött cellák hamarabb tönkremennek. Nem tudom, van-e segédprogram erre, de ha igen, azt jó használni, mert ezzel kíméled az akkut.
-
jegenye77
addikt
Egy HP Pavilion 15-AB203NH gépem van.Ez az első notebook-om.
Az lenne e kérdésem,hogy fontos,hogy mikor van töltve az aksija?
Úgy értem,hogy mikor félig van akkor Én van,hogy csatlakoztatom a töltőre.Ez baj ?Meg kellene várni amíg majdnem lemerül?
Vagy mint a telóknál is már ez nem számít.
Valamint ha legtöbbet otthon van használva akkor érdemesebb mindig csatlakoztatni a töltőre és úgy használni folyamatosan?Vagy ez se lényeges? -
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #42492 üzenetére
Persze, de azért munka után egy filmet meg lehet nézni rajta, nyilván nem IPS-képminőséggel számolva.
Emellett még pluszban a VLC-ben is finoman húzok a színbeállításon. -
-
sajby
senior tag
Volt nálam hétvégére egy Probook 430 G3-as modell.Igazán remek kis készülék.Nagyon sajnáltam,hogy ennyire gyenge kijelzővel szerelik
a színeket kerestem,meg a betekintési szöget,mert az valahol elveszett
Pedig tényleg patentul össze van rakva... -
Sziasztok!
Van egy hp notim win7 64 bit-tel es tavaly megkotlott rajta a frissites, probalkoztam mindennel, vegul nem sikerult. Gondoltam ujra telepitem. Hetvegen keritettem erre sort a beepitett hp recoveryvel, ami faszan "ujratelepitette" a win7-et majd utana a szukseges drivereket. A problemam az vele, hogy 2011-es noti es a win7 is amit feltelepit meg a service pack 1 elotti, szoval brutal mennyisegu frissites szukseges, mire a mai allapot beallna. Gondoltam feldobok egy service packos frissitett wint, fel is ment, viszont a szukseges driverek hianyoztak, meg netem sem volt, mert a wifi-hez szukseges drivert se telepitette magatol a win.
Vegulis a kerdesem az lenne, megoldhato, hogy feldobok egy frissitett windowst, majd ratelepitem a hp drivereit? Ha igen, hogyan? A notin talalhato a c-meghajto a rendszerrel, egy hp recovery nevu d meghajto, ami majdnem 18gb es egy hp tools nevu meghajto, ami 5gb koruli. Szerintem az origi rendszer a d-n lehet, innen telepiti vissza. Namost ebben lehetnek a driverek is? A hp tools meghajton pedig gondolom a tobbi hp util lehet.
Vagy mas megoldas esetleg, hogy a friss win megkapja a szukseges drivereket? Igy sokkal elobbre lennek, mint egy kezdetleges win7-et felfrissitgetni.
Koszonom!
-
embe
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #42483 üzenetére
Ennyi. Használd megelégedéssel!
-
Üdv!
Valaki említette egy topikban, hogy a 6-os Probook-ok még jók, ezekben még (korlátozottan) megvannak a régi gépek előnyei, míg a 8-as számozásúaknál már nagyobb a különbség a régi Elitebook-okhoz képest.
A 645-ös típusról mi a véleményetek? Volt már ilyen valakinek?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #42479 üzenetére
köszönöm az infókat, tegnap sikeresen beüzemeltem a 9,5mm hdd-t az optibay keretbe.
rendben teszi a dolgát.
még egyszer köszönöm a segítségeteket -
válasz
SeniorTilla #42481 üzenetére
Köszi!
-
-
Üdv!
Külföldi Elitebook-ok garanciája hogyan érvényesíthető Mo-on?
Milyen papírt kell bemutatni? Számla elég a vásárlásról? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Viktor77 #42478 üzenetére
&embe: értem, és mindkettőtöknek köszönöm a választ...
nem is a sebesség miatt írom, hanem hogy kezelje gond nélkül
nehogy az legyen, hogy mondjuk ha át kell cserélnem a két eszközt, akkor mondjuk vesszen az ssd sebessége...
a sima hdd sebessége adott, nem is gyorsat akarok, hanem nagyon tárterületet -
Viktor77
titán
válasz
Lacielvtárs #42476 üzenetére
A SATA1 sávszélje is több mint a vinyóé amit veszel. Nem a csatoló lesz a szűk keresztmetszet.
-
embe
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #42476 üzenetére
Nekem HP8560p pl. a boot sorrendnél (F9) nem is szerepel a gyári dvd.
3 lehetőség van:
- Notebook Upgrade Bay - ebben van ugye most az optikai meghajtó
- Notebook Hard Drive
- Notebook EthernetMivel jelöli a bővítőrekeszt, ezért gondolom, hogy egyenértékűek.
-
Lacielvtárs
nagyúr
értem, én is valami ilyesmire gondoltam...
de hallottam már olyan városi legendákat is, hogy elvileg az optikai aljzat, nem sata II, hanem egy sima buta, akár sata I vagy II
elvileg gyártója válogatja.
Ipon.hu-tól rendeltem a HDD-t és azt írták hogy be kell férjen az optibay keretbe.
holnap ki is fog derülnide a válaszod nagyon köszönöm
-
embe
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #42474 üzenetére
Szerintem a bootsorrendet úgy állítod és kész.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Üdv Urak és esetleges Hölgyek.
Van egy HP 250 G3-as laptopom.
Amibe vettem egy optibay beépített keretet.
Jelenleg egy 500 GB-os HDD van benne.
Most veszek egy 1,5 GB-os HDD-t ami 9,5 mm
szerintetek abba belefér rendben?
vagy ha nem férne bele, akkor fel tudom e cserélni a rendszer hdd-t(ami jelenleg egy ssd)
Tehát az alaplapon a két sata csatlakozó (ami a rendszer hdd és a másik a optikai meghajtóra beüzemelt optibay keret) egyenértékű?
Szabadon fel lehet cserélni, ha az optibay keretbe nem férne bele a 9,5mm-es hdd?
választ előre is köszönöm, és remélem érhető amiről gagyarászok itt -
mufi
senior tag
Sziasztok, HP DV6500-hoz vettem ebaről utángyártott akksit, dolgozott is rendesen, ám egy jóideig (2-3 hónap) nem volt bekapcsolva, s most csak kábellel működik a noti, az akksi 0%-on van, nem akar töltődni. Everestben az akksi wear level-je 29%-on van, elvileg kellene töltődnie...esetleg valami ötlet? Megnéztem az alaplap csatlakozóját, mindent leellenőriztem már...
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
HP Elitebook Folio 9470/80m-ről vannak vélemények?
Mennyire strapabíró illetve melegedős/hangos?
Hezitálok, hogy a 8460p utódja ez legyen vagy egy 840 G1/G2.
Illetve mennyit veszítettek a minőségben a 8460p-hez képest a vékonyítás oltárán.
Köszi -
xigris
őstag
válasz
SeniorTilla #42468 üzenetére
Köszi én is valami ilyesmire gondoltam,legrosszabb esetben újra telepítem
-
-
xigris
őstag
Sziasztok! Adott egy lapos amin win8.1 fut,eddig szépen bootolt,majd a gazdája rákötötte egy tv-re hdmi-n keresztül.Azóta megbolondult majd 10 perc az indulás(fekete képernyő addig) majd elindul.
Arra gondoltam lehet hogy addig a másik monitort keresné,s majd utána vált át a képernyőre,vagy vga driver probléma?
Ui: miután elindult nincs probléma -
embe
nagyúr
Na eddig ok volt a wwan kártya. Most meg már nem.
Eszközkezelő nem látja. BIOS-ban ott vigyorog, engedélyezve van természetesen. Ha kiveszem, akkor már a BIOS-ban sem lesz ot a device listában. Visszateszem, akkor ott vigyorog a BIOS-ban, de W10 eszközkezelőből hiányzik. Mi lehet a nyűg?
Én arra gondolok, hogy "megment" a wwan kártya... -
Dhampir
félisten
válasz
Constantin77 #42459 üzenetére
Ha eladod, akkor sorban állás lesz érte.
-
Constantin77
csendes tag
válasz
ZsDavid #42170 üzenetére
Hello
Én zbook 17 g2 használok.
Egy hátránya van a mérete legközelebb nem veszek 17 colos gépet.
Képernyője jobb alapból is mint a dell m4800.Háza masszív már egy éve hurcolászom. Sokszor poros környezetben is bírja.
Nagyon ki van találva a szélén az a gumis bevonat. Ha letisztítomakkor makulátlan normál használat nem is a leszarom és nem is az óvom a naptól is.
Baromi jól bővíthető. Nem egy renderfarm, de nekem solidworks és 3ds max futrajta szépen. Egy hátrány a firepro kártya a gépben.kiírja hogy elavult a driver letöltöm install de mintha semmi nem történne de solidworks kiírja elavult kritikus driver..... .
Mondjuk informatikusunk három felé particionálta a vinyót így nem tudtam felrakni a hp driver update programját.Nekem legközelebb max 15coll. A zbook studiot blokkolnám de az még drága.
-
sch_a
addikt
Hello!
Tudnátok segíteni, hogy melyik drivert kell felraknom 8560P-re, hogy működjenek WIN10 alatt a fényerő-, hangerő-állító stb. gyors billentyűk? (FN+FX) -
soldi3r
veterán
8570-hez tud valaki meretpontos caddy-t? Ahogy nezem az ebayt csak "lapos" elolapuak vannak es nem szivesen szednem le a DVD-rol.
-
twine
veterán
Épp nemrég zongoráztam ezt végig hasonló kérdésekkel a fejemben...(6460b i5)
12mm-es Delock optibay-be került az 1terás HDD, és a gyári HDD keretbe simán bele tudtam csavarozni a 7mm-es 250GB-os Samsung 850EVO-t!A Dohány utcai "vizes" boltban vásároltam...nem volt olcsó(5590.-) a kínai ebay-esekhez képest, viszont mivel a HDD-t (és SSD-t) is ott vettem, gondoltam 2-3000ft különbségen nem sz@rozok, mert ha valami kotvány lenne az optibay-el, és megkukásodik a HDD miatta, egyszerűbb a garancia ügyintézésem (talán), hiszen az "ő termékükben" ment tönkre...
De örömmel jelentem, a szerelés, az optikai drive előlapja, a csavarhelyek ,..stb. mind, mind úgy működtek, és passzoltak, ahogyan kell...azóta is elégedetten használom....
-
ló úr
őstag
Sziasztok.
Tudtok nekem picit segiteni? Végülis egy HP Probook 6460b tulaja lettem. Kis Sandy celeron b810-el szerelve. Van benne egy WD Scorpion Black 7200-rpm-es 250 gigás winyó. Ezt szeretném optibay-be tenni, a helyére pedig betolnék egy 120 gigás ssd-t. Mekkora méretű optibayt vegyek? Láttam 12mm-eset, 9.5-öset. A winyó elvileg 9.5 mm ha jól olvastam a manualjában. A DVD meghajtóhoz h passzoljon minden nemtudom mekkora ajánlott, vagy ezek mind ugyanakkorák és csak a belső felfogató méretük más? Vmi megbízhatóbb darabot keresnék belőle, lehetőleg nem a legolcsóbb kínai vacakot. Tudtok márkát/típust is ajánlani esetleg? Plussz a 9.5 mm winyó helyére beszerelhető a 7mm-es ssd!?? HyperX Fury vagy SP920 amit venni fogok, mit gondoltok?
-
Metacska
aktív tag
A wifi probléma mellé társult egy másik gond is, amit tapasztaltam már korábban más laptopoknál is friss telepítést követően:
Felkerül a 8460p-re egy 64bites Win7 Ulti. Ráment egy Nod32, Office és az alapvető irodai használathoz szükséges programok (Adobe Reader, Skype, Rar).
Semmi egyéb.
Az 2-3. naptól kezdődően már indítást követően (startup-ban semmi fölösleges nem indul), belassul a gép, a gyári 4 giga ram-ból megeszik a rendszer 2-3 percet követően 3.5-öt és elkezdi zabálni a memóriát az scvhost.exe (win update-ért felelős), valamint pörgeti a procit.
Mi lehet ennek az oka? Természetesen a neten vannak leírások ennek a kiiktatására, de akkor sem normális jelenség, hogy egy frissen telepített gépen permanensen ki kelljen lőnöm olyan folyamatokat, amik nem szabadna, hogy zavaró tényezők legyenek. PC-n soha nem tapasztaltam ilyet.
Valaki esetleg?
-
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla #42443 üzenetére
Köszi!
Na hazaértem. Beszereltem "számhelyesen". Felismerte, driver telepítése után szépen ott vigyorog az eszközkezelőben.
Majd este a telóból kiveszem a simet, és azzal letesztelem. Most még kell a teló. -
-
embe
nagyúr
Hali!
8460p-be szeretnék wwan kártyát tenni. A kártyán 2 csati van, viszont nekem ott 3 kábel van. Szín és szám jelöléssel. YT videón is 2 kábelt köt be a mókus. Melyik szín és szám jelölésüt kell bekötni, és melyiket melyik csatira?
A kártyán van egy "main 5" és egy "aux6" csati. Stimmeljenek a számok és ok? -
twine
veterán
Ha már "elem" a téma...időközben vettem kéz alól a HA-ról egy "használt" aksit...
Segítsetek nekem plíz...
Ez egy egészséges darabnak mondható?Nekem úgy tűnik...
A tippelt hátralévő idő is egész baráti amit a win10 ír...
csak gondoltam megkérdem...
Leginkább az egyes cella 0 értéke amit nem tudok hova rakni...
Köszönettel minden segítségért...
üdv
T -
szi7777777
csendes tag
válasz
soldi3r #42437 üzenetére
Nem úgy néztem, viszont a Battery Check-nél ez nem is szempont, mindig kiszámítja az összes értéket így is. Annyira nem eszik ezt amúgy forrón, hogy cellacsere legyen belőle
Így is viselhető 2-3 órás és a 4-5 órás üzemidő, csak kíváncsi voltam, van-e valami trükk amivel ez még javítható.
-
szi7777777
csendes tag
válasz
SeniorTilla #42438 üzenetére
Nekem is ez volt a meglepő igen. De készítettem is két screenshotot, az egyik 2013 5. havi és 77 ciklus van benne, a másik 2012 5. havi 55 ciklussal. A 2012-est külön vettem, nem 8470p-ben volt eredetileg, de típusszám szerint ugye pont ugyanaz ami ebbe is kell és működik is rendesen. Szóval értetlenül állok az adatok felett na
De a lényeg: van valami formázás/kalibrálás amivel kimaxolhatom ezeket már épp tökéletes akksikat vagy hagyjam a 'csába és használjam így?
-
válasz
szi7777777 #42436 üzenetére
Egy 8470p gyári akkuban csak 100 ciklus lenne: ez nagyon furcsa, tekintve, hogy a gép több mint 3 éves.
-
soldi3r
veterán
válasz
szi7777777 #42436 üzenetére
Ha teljesen feltoltve nezted az ertekeket, akkor csak a cellacsere segit.
-
szi7777777
csendes tag
Üdv!
Nem vagyok nagy fórumos, ne öljetek meg ha volt már ez a téma. Adott egy 8470p, amihez van 2db, típusra azonos (CC06XL) gyári HP akksi. Aida64 mindkettőre 0% elhasználódást ír, viszont HP Battery Check-el nézve az egyikben a tervezett 4910mah-ból csak 3000 körüli van meg, a másikban pedig 4400 körül. Lehet ezeket az értékeket valahogy renoválni, hogy közelebb legyen a gyárihoz, vagy ezek már végleg elhasználsználódtak erre a szintre? Mindkét akksira azt dobja a Battery Check, hogy OK, azaz teljesen jók. Főleg azért tartom ezeket az értékeket furcsának, mert egyik akkuban sincs 100 ciklus. Természetesen az üzemidőkön markánsan látszik a különbség. A rosszabbik olyan 2-3 órát, a jobbik 4-5 körülit tud.
Előre is köszi a válaszokat!
-
válasz
Metacska #42430 üzenetére
a 100 Mbps (vagy 1 Gbps) a vezetékes hálózatra vonatkozik.
a wifi kapcsolat kiírt sebessége lenne kérdés tárgya.
a wifi modul 75, 150 vagy 300 Mbps lehet, ha csak 2.4 GHz képes n szabványos - ezt ellenőrizni kellene, windows esetén például az eszközkezelőben -, de ez csak a kapcsolat sebessége, a hasznos (mérhető) sebesség más téma, az annak csak a töredéke, mert a hasznos adatok mélyen csomagolva utaznak a forgalomban, mérésre csak a hasznos adat kerül, de a forgalom elengedhetetlen részét képezi a szükséges körítés is, így ha például ha esetedben adott egy 72 Mbps kapcsolat és úgy kerül mérésre 35 - 45 Mbps, azzal nem feltétlenül van nagy gond, normálisnak mondható.
a wifi sebesség nem csak a router és a notebook, hanem a beállítások és a környezeti tényezők függvénye is, utóbbira meg pláne nehéz ráhatással bírni, így nem nagyon van olyan, hogy ennyit vagy annyit tudnia kell sebességben egy wifi kapcsolatnak.
nézz rá a notiben a wifi modul típusára, utána lehet érdemben lépni tovább, hogy milyen kapcsolati sebességre képes, illetve amellett rápróbálhatsz a kapcsolatra más/minden csatornán is, mert az is befolyásolja a sebességet, valamint a router (wiireless beállítások) és a notis wifi modul (speciális beállítások) kapcsolódó beállításaiban is legyen engedélyezve a 40 MHz működés, mert 20 MHz esetén feleződik a kapcsolat sebessége, ami a hasznos/mérhető sebességet is csökkenti. -
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Probook 440 G3-ba ez a memória szerintetek jó lehet?
Mármint, vélemények vannak a használatáról nem feltétlen ebben a laptopban?
Elég szűk a választék 8Gb DDR3L 1600MHz kit-ből. -
Metacska
aktív tag
Jogos kérdések:
Szigma:
- Kábelen jön a sávszél
- Jelen esetben nincsenek falak, amelyek befolyásolhatnák a jelerősséget és a sebességet. Egy helyiségben van a két eszköz, egymástól 2,5 távolságra.
- Van még rajta egy PC (LAN-nal kötve) és telefonok, de a méréskor természetesen nem zajlott egyiken sem adatforgalom.kali
- Mértem speedtest-tel, illetve néztem windowsban a vezetéknélküli eszköz sebességét. A mérések 35 és 45 Mbit/s-t mutattak, a letöltési sebesség maximuma pedig 4MB/s tehát ~ 32-35 Mbps.De gondolom az laptopnak tudnia kellene a 100 Mbit-et. Vagy tévedek? Rossz lehet a driver?
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Metacska #42426 üzenetére
"1.Kábelen jön-e a teljes sávszél?"
"2.A router mellé téve a laptopot, mekkora a wifi sávszél? (merthogy a falak anyaga, a router pozíciója,a router és a vevő közötti falak szöge mind befolyásolják a sávszélt)"
És ahogy soldi3r kérdezte: Mb vagy MB?
Mivel mérted a sebességet?
Hány eszköz van még rajta ezen kívül?Azokon folyik-e letöltés vagy egyéb terhelés?
-
Metacska
aktív tag
válasz
SZIGMA #42415 üzenetére
Szia!
Digim van. 200 mbit. TP-Link WR3600-as a router.
Van még itthon két másik laptop (egy újabb és egy régebbi), egyikkel sincs sebességproblémám. Tudják a maximumot (100, illetve 1000 mbit).
Ezért kérdeztem, hogy az lehetséges-e, hogy a driver amit feltettem nem teljesen egyezik az eszközzel?
-
morbias2
aktív tag
válasz
SeniorTilla #42422 üzenetére
Hali!
Amit találtam felraktam, de mikor az intel drivert felrakom utána egyből meghal a win :S
-
válasz
morbias2 #42421 üzenetére
Pedig elég egyértelműen elmondta:
1, chipset (ez chipset driver és kész, asztali PC-ben is)
2, integrált VGA (IGP - ha intel proci van, akkor intel)
3, dedikált VGA (ha AMD akkor AMD driver, ha nvidia akkor nvidia)Ha ezek így nem mennek, inkább hívj valakit segíteni, aki kicsit jobban ért hozzá
-
morbias2
aktív tag
válasz
adika4444 #42420 üzenetére
Hali!
A chipset driver alatt mit értesz? Én kerestem, de konkrétan az alaplapi drivereket sehol sem találom hozzá mint asztali pc-k nél
az igp drivert főleg nem értem, mert ehhez a laptophoz nagyon nem értek... :S Ami volt laptopom felraktam a wint és a drivereket ami járt a laptophoz utána a vga drivert és tökéletesen mentek.. Ez az első laptop ami a kezembe került amit egyszerűen nem értek, miért hal be a win tőle.
Amúgy köszi -
-
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HP ENVY m6 laptopom és ha vga drivert szeretnék felrakni egyszerűen újraindítás után kékhalál és teljesen meghal a win em.Javítani sem lehet... Pontosabban, ha felrakom akármelyik amd drivert ami jó a 7670 hez..
Egy amd hd 7670 és egy hd4000 integrált van a gépbe. Esetleg valaki tud segíteni ebbe?
Ha eltávolítom a drivereket és az alap marad benne, akkor jól működik a laptop.
üdv.
m2 -
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
Metacska #42409 üzenetére
Szia!
"Mekkora a neted sávszélessége? Milyen router?
Szerintem a gigabit csak kábelen működhet, ha a router is gigabites."
Szóval az internet-előfizetésed hány Mbites?
Kábelen jön-e a teljes sávszél?
A router mellé téve a laptopot, mekkora a wifi sávszél? (merthogy a falak anyaga, a router pozíciója,a router és a vevő közötti falak szöge mind befolyásolják a sávszélt)
4 Mb az tényleg kevés.
4 MB viszont 32Mb, ami egy 50Mbit-es netnél (pl. 2 téglafallal,amik nem merőlegesek a vevő irányában) kb. normális
(nálam 50Mbit-es Telekom net, ASUS RT12-es (n, 300 Mb router), HP 8440p laptop van, 15 és 40 Mbit között ingadozik a sávszélem) -
_bognargy
újonc
Hát köszönöm, akkor lehet, hogy tényleg Win10 lesz belőle
-
_bognargy
újonc
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Ma vettem egy Pavilion 15 AB218NH gépet a lányomnak. Még bizonytalan benne, hogy WIN7 , vagy WIN10 kerüljön a gépre. Most viszont azt néztem, hogy ehhez a géphez már csak WIN10-es drivereket kínál a HP, ugyanakkor a Pavilion 15 gépeket felsorolja abban a listában, ahol még támogatja a Win7, 8.1 op.rendszereket. Szerintetek van esély, hogy WIN10-es driverekkel, vagy driver install nélkül használhassuk a gépet WIN 7 alatt? Köszi
-
-
adika4444
addikt
válasz
soldi3r #42404 üzenetére
Többen is írták hogy még 60-as sorozaton is jól megy, így sztem a 70-en is jól kellene, de rémlik itt olyan hsz amiben 8470P-n jól ment. Szal szerintem 2570P-vel meg 8570P esetben se lesz nagy gond. De ha nincs HP-s driver, akkor is a gyártótól még letölthető, ha van hozzá W10 támogatás...
-
soldi3r
veterán
Az Elitebook 70-es szeria mennyire tamogatott a W10 alltal? A HP honlapjan nehany driver van csak fenn.
-
twine
veterán
Sziasztok 6460b probook-hoz keresek akkumulátort...
Tudtok javasolni "ajánlott" típust, üzletet,,,(akár privátban, nehogy moderálják) esetleg ennek ellenkezőjét, amitől érdemes kimondottan távol tartani magam?
Vagy bármilyen ötlet, hozzászólás javaslat aksi ügyben?
Köszönettel minden segítségért
Üdv
T
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- tordaitibi: Chatcontrol
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest