Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen a betekintési szögből, illetve a színekből ( boot és Win. alatt ) IPS.
Csak csekkoltam a panel típust, és több infót találtam rá. -
embe
nagyúr
Aida ennyit ír csak ki.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az LGD040A azonosítójú kijelző, az egy 14"-os FHD IPS kijelző ugye?
A neten találtam több infót. Egyik szerint IPS, másik szerint nem. -
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nagy kár... az akksik miatt.
-
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a választ!
Ettől féltem, kerestem, de nem találtam. Saját program sincs rá ezek szerint ugye? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
HP Probookhoz vagy Elitebookhoz létezik olyan program mint a Lenovohoz amivel töltési küszöbértéket lehet állítani?
DELL-nél pl. több típusnál lehet a biosban, de a nálam megfordult HP-nál ilyet nem találtam. Illetve alkalmazást sem rá. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy ismerős HP Probook 650 G1 gépe a következő hibajelenséget produkálja.
Ha világos kép van a kijelzőn, akkor olyan mintha kicsit vibrálna.
Sötét háttérnél, vagy sötét témánál nem látszik.
Alig észrevehetően vibrál, villog.
Mi lehet a hiba oka? Tudom így látatlanban nehéz bármit is mondani.... Gondolom töltő, akku hiba kizárva. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
HP Elitebook 8470P -nél nem lehet az FN lockot / action key-t beállítani a BIOS-ban? Kerestem ezer helyen, de nem találtam.
Egyszerűbb lenne a hangerő állítás vele... -
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem fogadsz örökbe?
Nekem elég 1060-al is. 
-
embe
nagyúr
válasz
dajkapeter
üzenetére
Azért írtam....pár éve az akkor korszerű játékos gépem ha ennyi idő alatt bootolt volna be, tapsoltam volna örömömben...
Elkényelmesedtünk. Sok laptop megfordul nálam...nagyon sok.
A feleségem néha ha egy régebbi modellhez ül le, rákérdez hogy ok.-e, mert olyan lassú a gép.
Mondom minden rendben, csak megszoktad az ssd-s, 8GB-os gépeket. Ja meg i5-ös procik vannak ezekben általában. -
embe
nagyúr
válasz
SZIGMA
üzenetére
Ezt még meglesem.Meglestem. Így volt már beállítva.
Most egy Samsung 860 EVO 500GB-os van benne.
De pl. egy Seagate SSHD-val nem éreztem lassabbnak.Akkor elengedem a témát. Valszeg a hardvernél ez a limit. Pár éve még örömódákat zengtem volna ha a játékos gépem így bootol be. Molst meg már keveslem.

-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Lehet ezt a secure bootot kellene kikapcsolni.
De ezt az állítási lehetőséget nem találom, valszeg más néven fút. -
embe
nagyúr
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Ezeket találtam így a biossal kapcsolatban. A HP logo alatt a kis körkörös mozgás indul 2x. No nem sokáig, de hátha lehetne ezt gyorsítani. Illetve több ilyen gépet telepítettem, gyorsabbak voltak. Annyi, hogy azokba 128GB-os ssd volt, és nem volt particionálva.
Amikket ebben használok, azok a telepítés sorá meglettek particionálva. De arra figyeltem, hogy amikor megadtam a C meghajtó méretét, azt úgy adtam meg, hogy 1024-el osztható legyen.
Ezeket találtam ami esetleg befolyásolhatja a bootot. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy Probook 650G1 biosában mit kellene állítani a minél gyorsabb boot miatt? Találtam leírást itt a fórumon újabb modellekhez, de az én biosom nem olyan. W10-et szoktam feltenni, és a boot során a kis körbeforgó pöttyök tartanak sokáig.
Bár ez relatív, úgy mondanám inkább és sokallom. -
embe
nagyúr
Vinyót cseréltem egy HP 650-ben. A korábbi rendszer volt rajta. És ezzel visszajött egy korábbi hiba.
Ha lenyomom az ESC gombot, akkor a HP rendszerinfo jön be, és ez zavaró nekem.
Igaz a BIOS-ban be van kapcsolva az a funkció, hogy ne kelljen az FN gombot is lenyomni az Fxx billentyűk használatakor.
De ugyanez a bios beállítás volt a másik vinyónál is, és ott nem csinálta ezt.
Mi lehet a megoldás hogy ezzel a bios beállítással az ESC gomb lenyomására ne e rendszer info jöjjön be? -
embe
nagyúr
válasz
Mulderpapa
üzenetére
Anno egy Fujitsu lapossal szívtam. Akkor nem találtam rá megoldást. Ez lett volna akkor is valszeg az orvosság. Abban is egy 32GB-os msata SSD volt + 500 GB vinyó.
-
embe
nagyúr
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Korábban az volt az ajánlás az SSD-s topicban, hogy ha több meghajtós rendszered van, akkor az ssd-n kívül csatlakoztass le mindent, majd a telepítés befejezése után kösd vissza.
Így minden rendszerfájl az ssd-n lesz, és akkor tökmindegy milyen meghajtók vannak még rákötve. -
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi!
Javasoltam ezt én is, illetve azt hogy egy penről indítható rendszerrel is tesztelje. Még nem jelzett vissza. -
embe
nagyúr
válasz
SZIGMA
üzenetére
Nem volt beázás, driver fent van, ugyanezek a driverek illetve rendszer más ilyen gépen ( mentésből ment fel ) tökéletesen működik.
De ha le van tiltva a touchpad, akkor egérrel is ezt csinálja.
Telefonon hívott az ismerős a problémával. Ajánlottam hogy nézze meg valamilyen pendrive-ról indítható rendszerrel, hogy azzal hogyan működik. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
A következő hibajelenségbe futottam bele, egy HP laptoppal.
A kurzort mozgatva az asztalon, olyan mintha be lenne ragadva a bal egér gomb. Elkezd az asztalon kijelölni olyan négyzetes területet ha a kurzort mozgatom.
Ezt a jelenséget produkálja touchpaddal és egérrel is. De nem mindig.
Az egér beállításnál nincs bekapcsolva a "markoló" funkció.Van tippetek a hibajelenség okára?
-
embe
nagyúr

-
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ha az audio nincs, akkor meg azt tapasztaltam, hogy a némítás gomb nem vált narancssárgára.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Mi a tapasztalat, a 3. illetve 4. generációs Intel procis HP-k mennyire válogatósak RAM terén? -
-
embe
nagyúr
Nézz bele!
Azt hittem ezen már túl vagy.
A külső kinézet semmit nem jelent. Poros környezetben, vagy szőnyegen, ágyon használják, akkor telemehet minden gánnyal, szösszel.. Egy mozdulat levenni a hátlapját, és ott a venti, kitudod fújni.
Ha bátrabb vagy, és csináltál már ilyet, akkor át is pasztázhatod a procit.
A hátlapján van az akksi előtt két csuszka. Az egyikkel az akksit veszed ki, míg a másik elhúzásával az egész hátlapot leveheted.Ha ilyen a venti, akkor ok, de akkor is érdemes kifújni, mert a hűtő lamellák között lehet szöszmösz.

De ha ilyen, vagy ehhez hasonló állapotban van akkor nincs miről beszélni.

-
embe
nagyúr
Ti eléritek a HP support oldalát?
-
embe
nagyúr
válasz
hotian
üzenetére
A W10 magától felrakta nekem az ujjnyomatolvasó driverét, és működik is rendben.
Viszont volt korábban egy Probookom, amiben csak egy vak dugó volt, és nem volt alatta a leolvasó. De olyannak nézett ki mintha ott lenne. Nem lehet hogy a Te gépeddel is ez a probléma?
Meg is találtam a hsz-t.
-
embe
nagyúr
Te csak simán rámásoltad az ISO fájlt?
Így nem is fog menni.
Jól mondták valóban. A Rufussal készíts telepítőt, úgy működni fog.
Még egy dolog: A vinyó vagy ssd milyen partíció séma szerint van inicializálva? MBR vagy GTP?
Ezt tudnod kell, mert ezt be kell állítani amikor a telepítőt készíted. De én a GTP-t javaslom. -
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Lehet ilyen beállítása, de az alap miről indul a program az 80%.
De sajna az eredeti felvetésen nem változtat.... vagyis hogy a HP-nak nincs. -
embe
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Még attól is kevesebb lenne az ideális. Egy T430-nál, amit most éppen használok, 75-80%-ra van, ebben a tartományban tartja. Ez egyénileg kalibrálható.
Kár hogy itt ilyen nincs. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Probook 650 G1-nél lehet állítani a töltési küszöbértékeket?
Pl. a DELL-nél van amelyiknél BIOS-ban, Lenovonál Windows alatt. Ez egy jó akkukímélő dolog. Nem 100%-on tartja az akkut, és ez ha hálózatról használom hasznos tud lenni. -
embe
nagyúr
Itt erről a problémáról írnak. Itt is van egy driver. Próba vele?
-
embe
nagyúr
Feltettem Dropboxba egy HP Hotkey drivert. Próbáld ki!
-
embe
nagyúr
válasz
gabikiraly2
üzenetére
Az a baj a sok új műanyag géppel, hogy szinte szét kell feszegetni ezeket.... Aztán ha szerencséd van nem törik semmi.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Gép: Probook 6550b
W10 Pro 64
A kamerára azt írja ki, hogy " Ellenőrizza csatlakoztatva ven-e, nem blokkolja-e víruskereső szoftver, és hogy a kamera illesztőprogramjai frissek-e"A W10-hez soha nem kellett kamera szoftvert telepíteni, mindig működött. A biosban be van kapcsolva a a kamera, az eszközkezelő szerint is rendben van.
Mi lehet a nyűg?
-
embe
nagyúr
Van valami gyári oldal ahol le van írva, hogy egy HP 6470b Probook, ami i5.3320m procival szerelt max mennyi ramot támogat?
A proci támogatja a 32GB-ot, csak kérdésem, hogy vajon nincs-e valami HP-s limit mégis?Több helyen 16GB-ot írnak. Lehetséges, hogy ez a max?
-
embe
nagyúr
Esetleg nem lehet hogy csak usb2-ről bootol?
Egy régi gépnél pl. nálam az is bekavart, hogy uefi-s géppel készített telepítő pent nem fogadta el. Pontosabban ha jól emlékszem a GPT / MBR séma kavart be. Rufusnál be kellett állítani ahhoz a géphez amire telepíteni akartam. Az így készített penről már bootolt. -
embe
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Semmi. Ugyanúgy fogod tudni használni a tapi padot.
Az usb3 aljzat nem fog működni a driver telepítéséig, csak az USB2-s. -
embe
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Na ez már biztató.

12,7mm-es megy bele ugye? -
embe
nagyúr
Optibay beszerelése miatt, egy Probook 6470b odd előlapja könnyen leszedhető? Ahogy magam ismerem sikerül majd letörnöm.
Vagy hogy van az rögzítve, hány füllel, és hová esnek ezek a fülek? -
embe
nagyúr
válasz
SZIGMA
üzenetére
Mikor én vettem a 8460p-hez, azt kaptam mint ami a fotón volt. Nem lett csendesebb mint a gyári, de mint kiderült egy jbb paszta megoldott a dolgot. Valszeg az a pár fok amivel csökkent a hőmérséklet elég volt ahhoz, hogy a venti profilban lévő érték alá menjen. Így halkabb lett. Nem is használom, a fiókban pihen.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy HP Elitebook 2540p-vel mi lehet a gond? Miért lehet nehezen bekapcsolni? A jelenség, hogy a bekapcsológombot van úgy hogy kb. 20-30 mp.-ig kell nyomni hogy bekapcsoljon. De ez random jelentkezik. Ha bekapcsolt, akkor hiba nélkül működik. Semmi gáz vele. Újraindításnál sem jelentkezik a hiba.
Az akksi az 0%-os, de akksi nélkül is ez a helyzet, és a vinyó is elég gyenge, bár semmi adatvesztés nem volt, működik a vinyó tökéletesen.Ha lesz időm lehet szétkapom, megnézem a kapcsolót. De nem egy lepukkant gép, hanem egy gyönyörű szép gép.
-
embe
nagyúr
válasz
SyrioForel
üzenetére
Windows10 elég jó arányban talál drivereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Dell notebook topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Lenovo thinkpad x13 g2 ryzen5
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nekem elég 1060-al is. 

Így nem is fog menni.