Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
adika4444 #41603 üzenetére
Az én 8460P történetem egy Thinkpad T400-al kezdődött. Megvettem mint céges laptop - leváltandó az asztali E8400-at, de hamar kiderült, hogy nekem ennél több teljesítményre van szükségem. Akkor keresgéltem itt Nyíregyházán üzleteket, ahol árulnak mondjuk TP 420-at. Vettem egyet 50-ért, belepattintottam +4 giga ramot és az SSD-met. Az is jó volt, de valahogy nem éreztem azt, hogy elégedett lennék. Aztán ugyanebben az üzletben - már amikor vettem a 420-at is ajánlgatta az eladó (aki maximálisan korrekt) - volt HP Elitebook 8460p is. Egy hét múlva, visszamentem, hogy nem-e tudnánk kicserélni egy HP-ra a TP-t. Természetesen megoldottuk (a TP vásárlásakor is mondta, hogy jövőhéten jön újabb szállítmány, nyugodtan vigyem vissza, kicseréli nekem egy szebbre.). Ez annyira szép állapotú gép, hogy simán el lehetne adni újként, meg alapból is komolyabbnak hat, mint a full műanyag külsejű TP 420. Optikát lecseréltem optibay rackre. Szóval külsőleg megint makulátlan, ahogy belsőleg is. Egyetlen hátrányt tapasztalok a TP-vel szemben, hogy ez eléggé hangos, az soha nem volt hallható - zavaróan. Na ez a 8460 igen hamar idegesítően elkezd zúgni, úgy, hogy a Notebook fancontrol is be van lőve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hosszabb videón a Comix Zero
- Videós, mozgóképes topik
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest