- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Taoharcos #31906 üzenetére
celeron d 450 vagy mi, ilyen procija van, azért nem teszem rá a win 7-et, mert az már sok neki, tehát marad az xp. nem az én gépem, apukámé.
az én gépem egy p8 i3-as win8-cal, ezen csináltam meg a win xp home iso-t beletéve a laptop sata ahci driverét, majd kiírtam cd-re, kipróbáltam a gépemen cd-ről bebootolva szépen elindul és elkezdi tölteni.
az a gond, hogy amikor beteszem a laptopba ezt az én gépemen jól működő cd-t, azt a win xp intéző már audio cd-nek látja. bebootolok vele cd-rom-ról és felpörgeti a lemezt, de átugorja, nem írja ki, hogy nyomjon meg egy gombot a telepítő elindításához, semmit sem ír ki, hanem elindítja a wint ami rajta van csak úgy mintha nem is lenne benne cd.
kipróbáltam egy xp pro-val és azzal elindul rendesen a telepítő, csak amit csináltam azzal nem.mit csináltam rosszul?
nlite-tal beletettem az xp home iso-ba a hp honlapjáról letöltött intel sata ahci driverét, majd kimentettem és kiírtam cd-re.
kicsomagoltam a drivert teljesen, nlite-ben kiválasztottam a driver hozzáadásánál az "iaahci" .inf file-t, mód: textmódú driver és kiválasztottam mindet amit kiadott listában, amit ebben a hozzászólásomban leírtam.
nem értem, mi a baj és azt sem hogy az én gépem miért kezeli, de a laptop meg miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest