Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ice&Lime

veterán

válasz Taoharcos #31906 üzenetére

celeron d 450 vagy mi, ilyen procija van, azért nem teszem rá a win 7-et, mert az már sok neki, tehát marad az xp. nem az én gépem, apukámé.

az én gépem egy p8 i3-as win8-cal, ezen csináltam meg a win xp home iso-t beletéve a laptop sata ahci driverét, majd kiírtam cd-re, kipróbáltam a gépemen cd-ről bebootolva szépen elindul és elkezdi tölteni.

az a gond, hogy amikor beteszem a laptopba ezt az én gépemen jól működő cd-t, azt a win xp intéző már audio cd-nek látja. bebootolok vele cd-rom-ról és felpörgeti a lemezt, de átugorja, nem írja ki, hogy nyomjon meg egy gombot a telepítő elindításához, semmit sem ír ki, hanem elindítja a wint ami rajta van csak úgy mintha nem is lenne benne cd.
    kipróbáltam egy xp pro-val és azzal elindul rendesen a telepítő, csak amit csináltam azzal nem.

mit csináltam rosszul?
    nlite-tal beletettem az xp home iso-ba a hp honlapjáról letöltött intel sata ahci driverét, majd kimentettem és kiírtam cd-re.
    kicsomagoltam a drivert teljesen, nlite-ben kiválasztottam a driver hozzáadásánál az "iaahci" .inf file-t, mód: textmódú driver és kiválasztottam mindet amit kiadott listában, amit ebben a hozzászólásomban leírtam.
    nem értem, mi a baj és azt sem hogy az én gépem miért kezeli, de a laptop meg miért nem? :F

Új hozzászólás Aktív témák