- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biliskmer
aktív tag
Na megoldottam!
A lényeg: többé nem használhatom a jack csatit:
Utána olvastam:
1: A legtöbb Jack aljzatban vagy egy kis mechanikus kapcsoló ami érzékeli, ha valamit beledugnak, na ezt a notira rákötik, ami ilyenkor lekapcsolja a beépített hangszórókat.
2: Nem minden laptop működik így, van amelyiknél úgy oldják meg, hogy a "hang chip" méri a jack csatik kapocspárjain mérhető ellenállást, és ha hangszórót érzékel, akkor lekapcsolja a beépítetteket.
A második esetben, ha a szoftver ragad be, akkor megoldás az újratelepítés.
Az én esetemben (az újrahúzás sem segített) a mechanikai gond áll fent.
A megoldásom ez volt: Nagy adag kontakt tisztító és kenő spray a csatlakozóba, ezután párszor ki-be dugtam a fülest, és a hangszórók megint szólnak!!!! A beragadt mechanikai kapcsoló kapott egy kis kenést, és végre kimozdult amikor kihúztam.
mod: Van egy saját W7 installom, amiből kiszedtem minden felesleges szart, demó videókat, játékokat, media playert, hasonlókat
Amikor mendent felraktam, és beállítottam, akkor végig teszteltem, hogy minden úgy megy-e ahogy akarom, és arról nyomok egy backup-ot, ha gond van azt másolom vissza.
A gyárit sosem szoktam megtartani, mert az FOS
Új hozzászólás Aktív témák
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- LED világítás a lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- XPEnology
- Synology NAS
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest