Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rybank
senior tag
heló heló
olyat szeretnék kérdezni, hogy a notebook garanciája elmegy-e ha kicserélem a hdd-t ssd-re, illetve, plusz ram-ot teszek bele?
-
rybank
senior tag
köszike
-
rybank
senior tag
válasz lakomester #15666 üzenetére
Szerintem személyesen, hogy frankón egyeztessétek a dolgokat, szánd rá az időt. A többibe az okosabbak beleszólnak, nemtudok érdemben tanácsot adni.
-
rybank
senior tag
-
rybank
senior tag
válasz SeniorTilla #16200 üzenetére
feltételezem a recovery partícióra gondolt.
-
rybank
senior tag
heló heló! Az oem (uefi) partíció, csak arra szolgál, hogy a gép indításnál f2-vel elindítsam a recovery-t? Vagy nyújt egyéb szolgáltatást is?
A cq56 150sh laposom letöltéseinél vannak programok, amik az uefi (HP_TOOLS) partícióra szeretnének települni, ugyan a lemezkezelő feltünteti, hogy létezik, de azok a programok nem találják meg!
Igazítsatok el kérlek!(például ez a program: HP System Diagnostics UEFI és ez: HP BIOS frissítés UEFI, sőt azt hiszem csak ez a kettő)
-
rybank
senior tag
jaja a partíció 10 gigás, nem lehet fat32, de erre nem gondol a hp?
Más: a hardveres virtualizációt nem tudom be kapcsolni( amd compare: a cpu tudja) és kellene, google nem segített, ha valaki tud valamit írjon: cq56 150shVan rá frissítés szerencsére, hogy a virtual pc ne követelje meg a hardveres virtualizációt, de az lassabb, így éppen működik, és jobb híján jó is
Viszont (HP_RECOVERY) partícióm nincs, gonolom rejtett, vagy egybe van a hp_tool-al
és kizárt, hogy csak diagnosztikára van fenntartva, mert olyan 7 gigát foglal, és a géphez kaptam egy előtelepített suse linu x enterprise.ot[ Szerkesztve ]
-
rybank
senior tag
tudjátok aggodalmaim támadtak anoti műanyag zsánerével kapcsolatban, ha más pozíciót veszek fel a széken mindíg igazítoka képernyőn, hogy jól láthassam (fránya LCD); mik a tapasztalatok?(meddig és mennyire bírják ezek a gyűrődést?) Ha gondja lenne gariba kicserélik?
-
rybank
senior tag
Én ajánlom nektek a rainmeter-t. összesen ehet 3 megát, keressetek képeket, jobban is néz ki, mint a gadgetek. (frankó n bele tudod építeni a háttérbe)
-
rybank
senior tag
Heló heló! Azt szeretném kérdezni mi a helyzet a notebook-ok hűtésével kapcsolatban nyáron? Ha nem hűtöm külön hamarabb tönkremegy? Vagy valamire kell figyelni? tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
-
rybank
senior tag
Bios alatt nem produkál iylet! Újraindítottam, most jó; Szoftveres akkor a hiba?
-
rybank
senior tag
Aza helyzet, ha változtatom az energia sémát a gép használhatatlanná válik úgy lelassul! Mi ez?
-
rybank
senior tag
válasz Peter Kiss #20287 üzenetére
Nos én nem tudok segíteni, de a sok memória zabálás engem is zavar; Nekem úgy szokott kevés memóriát zabálni a gép, ha nincs sok program feltelepítve, csak a legszükségesebbek; (épp most szedem le a gép lassúsága miatt a support assisant-ot és az advisor-t; meg persze amúgy sem ahzsnálom őket)
[ Szerkesztve ]
-
rybank
senior tag
válasz pumukli23 #20318 üzenetére
; Azt hiszem a legolcsóbb és egyben legjobb megoldás az enyém ( az ár nálam kulcsfontosságú volt);
94 rongyot adtam a gépért, "15,4 vadi új
játékra alkalmas videokártya; egyetlen hátránya az egy magos CPU (, persze nekem nem gáz)
meg ugye nem fizettem előtelepített windowst ( linux volt rajta) -
rybank
senior tag
Nézd mond azt, hogy másik linuxot akartál feltenni, vagy van eredeti windowsod és azt, amúgyis van valelyik kiadásnál egy 120 napos példány; úgyhogy joggal daráltad le a vinyót.
A pixelhiba pixelhiba, vidd vissza nyugodtan és cseréltesd ki, nem pixelhibás árat fizettél érte, hanem teljes árat. (azért nem gáz, hogy legyalultad a vinyót, mert csak a neked megfelelő rendszert akartad felrakni, amiben semmi bűn nincs!) -
rybank
senior tag
Ha nincs meg a gari papír el is felejthetem a gariztatást? ( a gép sorozat száma nem számít?, a számla megvan)
-
rybank
senior tag
Sziasztok! Van egy Compaq Presairo CQ56 150Sh-m. Nem kapcsol ki rendesen. Kikapcsol, de utána csak CMOS resettel indul. Valami hasonlóval találkozott valaki?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Futás, futópályák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- BMW topik
- Hyundai, Kia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- ÚJ HP 250 G10 Intel i5 13.Gen 10 mag 16GB DDR4 512GB M2 Notebook garanciával!
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
- Lenovo Legion y520 / Nvidia Geforce GTX 1050ti / 7th gen I7 proci / 12 GB RAM
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest