Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
válasz
betelgeuse
üzenetére
Azt hiszem pontosítani kéne, hogy milyen proci van a gépben. Kicsit utánanézve létezik AMD Turion X2 S1 foglalattal, és van AMD Turion X2 Ultra S1g2 (generation 2) tokozással.
Utóbbi kompatibilis az előzővel, fordítva viszont nem.
Minden esetre az általad leírtak az RM-70 típusra illenek, aminek S1g2 foglalata van, és ezek szerint abból a családból az a típus eszi a legkevesebbet.
Az újabb AMD procik S1g3 és S1g4 tokozással rendelkeznek, és ha az előző trend tartja magát, akkor nem működnek a régebbi foglalattal.
Itt van két 25 wattos S1g2 tokozású Sempron proci, de azok csak 1 magosak.
Legalábbis néhány perc keresgélés után én ezt találtam. -
pumukli23
senior tag
válasz
betelgeuse
üzenetére
Csak egy magánvélemény: Szerintem lehet, hogy jobb beruházni egy új (esetleg nagyobb) akkura, mint processzort cserélni. Gondolom az üzemidő miatt érdekel, hogy mennyit fogyaszt.
AMD téren nem nagyon vagyok otthon, hogy mi menne bele, majd megmondják az okosok
Ha bárki tudja a választ: amd-nél nincs valami rendes leírás minden mobil processzorhoz, úgy, mint az intel oldalán? Valami ennél pontosabb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- PlayStation 5
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx