- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döme01
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy igen komolynak tűnő problémám a HP 6820-asommal (bár lehet, hogy rossz helyen kérek segítséget, majd kiderül).
Ma délelőtt, miután az Explorer megkérdezte, hogy telepítse-e az Active-X vezérlőt egy honlapon és én igent nyomtam - mint általában -, az Explorer nem volt hajlandó továbbműködni. Újraindítottam a gépet annak reményében, hogy megoldódik a gondja, de nem. Sőt. Bootolás után és még a fiókválasztás-jelszóadás előtt fekete háttérrel előjött a kurzor, valamint egy "Alkalmazáshiba - lsass.exe; az alkalmazás inicializálása nem sikerült (...)". Ezt a hibaüzenetet sikerült eltüntetnem egy XP újratelepítéssel, de a bootolás után ugyanaz a helyzet: az aktív kurzor fekete háttérrel és ennyi.Tud erre valaki valamilyen megoldást? Találkozott valaki ilyennel valaha? Vagy inkább keressem fel a szervizt?
Üdv
D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4G-s verzióban is elérhető a Poco M7 Plus
- PlayStation 5
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest