Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
válasz
DiceBlade
üzenetére
Sopronban vagyok egyetemen, és van egy pöpec lézervágó gép, azzal fog készülni!
Rétegelt lemez lesz az alapanyag. Csak a modellen ilyen puritán fehér-fekete a színezet, olajjal lesz kezelve, sötét fekete (wenge), és világos fehér páccal. Szóval látszódni fog az erezete
(Nem volt kedvem még beállítani egy ilyen textúrát SolidWorksben, majd ha minden meglesz)A széleket megégeti, de szerintem szép úgy. Az ötlet onnan jött, h épp ezért nagyon pontos elemeket tudunk vágni, amit kézzel nem volna egyszerű megoldani. Így meg ez lesz benne a figyelemfelkeltő.
-
Ger_man
senior tag
válasz
DiceBlade
üzenetére
Szia,
A kábelek a függőleges oldalban lesznek felvezetve... van egy példa, az egyik képen, ott van lent a 24-es pin kivezetve, hasonlóan lesz a 8pin és a 6pin a CPU-hoz, és VGA-hoz is. Meg persze a Sata-ák fognak látszani, de csak egy pici szakaszon, máshol nem lesz kábel (leszámítva a két venti).
Köszönöm szépen

-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
DiceBlade
üzenetére
és minek ehhez a riser?
a hirdetés linkeléssel meg vigyázz. múltkor valaki hűtéssel kapcsolatban tanácsot kért, válaszoltam neki. és mellékesen a hsz végén belinkeltem az eladó hűtőimet. egy pici linkben. lusta voltam privátban elküldeni a linket, és igazából csak mutatni akartam neki. egyből kaptam a fél óra bant-t...

-
imibogyo
veterán
válasz
DiceBlade
üzenetére
Nem is vettem annak, meg szerintem a többiek sem. De nem "csak" az élmény miatt. Hűsebb, csendesebb, állandóbb. Enegem például most, hogy az előző vizes gépemet eladtam nagyon zavar a fel-fel pörgő ventik hangja a terhelés függvényében. nem tudok egy állandó nem túl fárasztó hangerőt belőni a gépnek.
Víznél elment passzívan a cucc, akkor még VGA sem volt, csak a tápomban volt ventilátor. Ezért lesz most is víz, mert a GTX 570 meg a Hyper 212+ játék, vagy renderelés alatt olyan hangorkánt csap, hogy csak na. Ha most vennék egy frankó Accelero hűtőt a VGA-ra, egy profi Noctua vagy bármilyen más komoly CPU hűtőt, az simán 40k+ (ha "ugyanazt" a teljesítményt akarod elérni).
Ehhez képest 5k-ból meg van a pumpa, 8k-ből a proci blokk, 8k a csatlakozók, 5k a csövek, van egy elég ritka rácsozatú, könnyen átfújatható réz "Lada" radiátorom is, amit 4k-ért vettem, szóval ez is pipa. Ez így 30k.
A "szívás" az a VGA blokk, ami kb. 25k lesz újonnan. Ha az eredeti kiindulási - igaz új - árat nézzük a léghűtéshez képest, akkor plusz 15-20k-ból van egy csendes, sok tartalékkal bíró rendszerem, ami nem zavar még éjszaka sem, és a tuningtól sem ijed meg.
Mondjuk én maximalista vagyok, tehát úgysem a Lada radit használom, hanem veszek abból is gyárit, ami plusz pénz, de ez is ki lett már próbálva nagyon jól működött egy Phenom 2 955-el + egy 5870-el.

-
imibogyo
veterán
válasz
DiceBlade
üzenetére
Ez olyan dolog, hogy én sem kérdezem meg mástól, hogy megéri-e neki havi 20-25k-t eldobni cigire. Vagy ugyanennyit az autót tankolni meg fizetni utána a járulékokat. És a többi, és a többi.....
Ez egy hobbi. Nem kell mindig az ésszerűséget keresni benne. Porsche-t sem azért vesz az ember, mert azzal milyen jó leugrani a tecsóba.
-
ThodEE
őstag
válasz
DiceBlade
üzenetére
Volt már 30k ből léghűtésem, de szerintem nem volt ennyire halk, a másik meg attól függ mire kell, mert ha szeretnél néhány tesztet lenyomni agyon feszelve, akkor jóérzés hogy nem 20sec alatt forrósodik át a rendszer hanem akár 15-45perc is rendelkezésre áll mire átmelegszik a komplett folyadék (1-3liter), ami elegendő arra hogy lemenjen egy 3tré márk kör.
A másik meg az érzés hogy neked van, és mások csak sejtenék mekkora sz0pás mikor hardvert cserélsz, mire a VGA kijön a körből, mire kiveszed a szétégett alaplapot és cseréled.
Ez elmesélhetetlen főleg egy többkártyás rendszernél ha nem megy rájuk az SLI/CF összekötő, tehát leegyszerűsítve ez a tehetősebbek LEGOja

-
blasko92
őstag
-
-
blasko92
őstag
válasz
DiceBlade
üzenetére
Már most jól néz ki. Mivel nekem is nagyon tetszik a fekete-fehér összeállítás, ezért nagyon várom a végkifejletet.
Az engem is érdekelne, hogy el fog-e férni az a sok madzag.
Az előlap pedig egészen patent lett azzal a perforált lemezzel.
A suliban is ugyan ilyen házikók voltak

-
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Arc Raiders
- Autós topik
- Suzuki topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De köszönöm a trol választ!
Nem tom miért nem picasa lett szerintem ezt elöb találtam meg azt meg nem ismertem anno
(Nem volt kedvem még beállítani egy ilyen textúrát SolidWorksben, majd ha minden meglesz)

A héten meg lesz az is.
Meg amúgyis le van rendelve egy asus lap és ha minden jól megy pénteken meg is érkezik..