- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
válasz
Motion_Blur #35977 üzenetére
Csinos darab, szép összeállítás! Részemről csak a Noctua ventik nem illenek a képbe, de ez már csak szőrszálhasogatás (és a kék Corsair matricát eltakarnám
).
-
Prison85
senior tag
Kösz mindkettőtöknek! Lomexnél ráadásul van Omron mikrokapcsoló is. Össze is állítom a rendelést.
-
Prison85
senior tag
Sziasztok!
Úgy irányítottak ide a kérdésemmelTudnátok segíteni, hogy hol/kinél tudnék LEDeket vásárolni? Egy egérben és egy billentyűzetben szeretném lecserélni a gyári színeket. Előre is köszönöm!
-
Prison85
senior tag
válasz
viperabácsi #34149 üzenetére
Szerintem privátra van állítva
Sajnos az oldal nem található.
-
Prison85
senior tag
válasz
LLKobe #33150 üzenetére
Gondolom nem a meleg levegőt, hanem a koszt hivatott a házon kívül tartani. Elbukott...
Javítás után kicsit rendet teszek a kuckóban. További kép(ek) holnap. Most a saját házam 5.25ös befogatóinak festésével vagyok elfoglalva. A tesztdarab már szárad
-
Prison85
senior tag
Az ígért kép: [link]
Ha közelebb hajoltok a monitorhoz, akkor talán még érzitek a cigarettaszagot.
-
Prison85
senior tag
Nálam épp van egy gép javításon, ami kissé koszos. A lakásba még nem hoztam be, tegnap óta az előtérben pihen. A megdöbbentő látványt az erős cigaretta szag hivatott fokozni, amely immáron cirka 30 óra elteltével sem hagyott alább az intenzitásából. Képek holnap! Illatmintát hova tudnék feltölteni?
-
Prison85
senior tag
válasz
SkyS1gn #32026 üzenetére
Majd rájössz, ha odaérsz
Ami a gépedet illeti: mivel a neonok kékek a helyedben fehér hosszabbítókat vennék. Kék világítással szerintem nagyon durván néznének ki még plexin keresztül is. Főleg, ha néhány szálat lehúzol feketére talán még hangsúlyosabb lenne.
Ami(k) viszont szúrják a szemem: azt a piros csíkos ref hűtőt vagy lecserélném vagy csinálnék egy takarólemezt a nyákra, ami le van hajtva úgy, hogy ne látszódjon a VGA oldala. Szerintem a piros elrontja az összképet, de hangsúlyozom: ez csupán az én ízlésem.
A másik az a Saitek RAT egér... Lehet azzal játszani?
-
Prison85
senior tag
Igen, bizony megkérik az árát, ellenben ha tápot cserélsz, akkor nem kell újraharisnyáznod. Egyszeri kiadás, szerintem megéri. A szépség oltárán néhány cicababa ettől sokkal több pénzt otthagy
szerk
ceaser: jó ideje használok moduláris tápot. Nagy lépés a számomra, mert előtte egy M-Tech volt a gépemben (ne tessék megkövezni) Olvastam én is, hogy oxidálódnak és elhasználódnak a csatlakozók. Azóta már ment nálam GTX460 SLI (darabja 160W) is egy 520-as tápról, mégsem volt gond FurMark alatt sem egy 125W-os CPU mellett. Corsair/Seasonic/Enermax: ezen tápok bármelyikét vérző szívvel bontanám meg kábelharisnyázás céljából. Le a kalappal azok előtt, akiknek ehhez van merszük, ügyességük és türelmük
jegenye77: időigényes. Sajnos hosszú az átfutási idő, mivel külföldről rendelnek. Van, hogy 2-3 hétbe is beletelik, de idehaza csak náluk kapható. Érdeklődj Engusznál (előkeresem az üzeneteim közül és elküldöm priátban)
-
Prison85
senior tag
Eddig nem tapasztaltam semmiféle negatívumot. Nincs olyan, hogy egy CPU vagy GPU stressz-teszt alatt elfogyna a kraft. Öcsém azért vett 4 pines kábelhosszabbítót, mert az alsótápos házban az FSP HEXA 4 pines ATX csatlakozója nem érte el az alaplapi foglalatot. Tehát eleve van kettő gép, amit példának felhozhatok a kábelhosszabbítók mellett. Ha marad az én gépem befejezése után keret, akkor megcsinálom a páromét is fehér/fekete/kék trióra (szintén BitFenix hosszabbítókkal, mert garis a tápja és nincs elég türelmem/időm sem 50 szálat áthúzni). Ezt a házat néztem ki: Nzxt 210 fehér színben
-
Prison85
senior tag
válasz
jegenye77 #31997 üzenetére
Azt hiszem az elsőnek linkelt fekete/ezüst Xigma lesz, amiben nincs led. Egyébként a feketéből is létezik "gémer" (XAF1454), de a kék szín végképp felborítaná az eredeti terveket. Ha esetleg van további javaslatotok, akkor előre is köszönöm a tippeket!
Cris99: a lapon két CPU hűtőventilátornak van hely. Az egyik 4, a másik pedig 3 pines - ezért kérdeztem. Légszállítást nézve az Enermax sem rossz, de a Xigmatekről szerintem elég jókat írnak (<18 dBA, 90.3 CFM)
Recon666: az nem kis projekt, főleg SLI-re. Ráadásul ha márkahű vagy, akkor 2 Péternek bizony megkérik az árát
Pc-Style-on követem az eseményeket folyamatosan. Rengeteg ötletet merítek tőletek.
-
Prison85
senior tag
Van fehérben Akasa 12es venti is, ha esetleg azt szeretnéd, hogy márkában passzoljon a házhoz - nem tudom, hogy kizáró ok e a LED. [link] idehaza is kapható a Pc Gear -nél.
Harisnyázásnál én inkább a kábelhosszabbítóra voksolnék. Egyszer, mert nincs kockázat, másrészt pedig nincs garanciavesztés. Egy hosszabbítót is meg lehet talán bontani, ha pl fekete-fehér kombót szeretnél.
Recon666: szép az Alpenföhn venti. Jobban beleillik a környezetbe, mint az előző, ami kék színben pompázott. Van már következő terv is?
...és amiben én szeretném kikérni a véleményeteket:
Alakítgatom a házamat szép lassan. Hétfőn végre érkezik a Tr Macho is. Arra törekszem, hogy a ház ezüst/bronz kombóban díszelegjen persze fekete alapon. Ehhez dukál a Gen3 lap is.
Amivel bajban vagyok:
a CPU hűtőn kapásból ventit akarok cserélni, mert a gyári szépen szólva is ronda. Nem tudom viszont, hogy mégis milyet vegyek, ami beleillik a túlnyomóan ezüst sziluettbe. Amiket eddig néztem:
Xigma XAF1451 Fekete ezüst beütéssel. Bejövős, de talán kicsit unalmas
Xigma XAF1453 Tetszik, de attól tartok nagyon elütne a réz és a narancs.
TB Apolish Vegas ezüst színben. Szintén nagyon tetszik, de a 7k körüli árát sokallom továbbá 3 pines csatlakozója van (ami nem tudom mennyire hátrány a 4 pinesekkel szemben) -
Prison85
senior tag
válasz
agressiv #31878 üzenetére
Nem COD, BF3...
Az adatlapomon lévő második konfig az övé.
agressiv: ez hatalmas. Egyre jobban foglalkoztatnak a nagy tornyok. Legalább a sörösdobozok nem az asztalon foglalnák el azt a minimális szabad tárhelyet, hanem nyugodtan rakhatnám a ház tetejére. Úgyis kézre esne
-
Prison85
senior tag
válasz
sestertius #27410 üzenetére
Kegyetlenül szép lett. Egy apróhirdetésnél találtam, de talán ide is linkelte a tulaj. Ilyen belsővel "megáldott" gépet kár lenne eltitkolni a nagyközönség elöl.
-
Prison85
senior tag
Köszönöm a harisnyázási tippeket és a hirdetést!
Megmérem a vezetékeimet, osztok-szorzok aztán eldöntöm, hogy hogy nézne ki jól. Kék-fekete kombó lesz csak még a színek aránya kérdéses. Azon gondolkodom, hogy veszek még egy HX520-as tápot és azt fogom berhelgetni. Ha sikerül, akkor átalakítom a mostanit is és legalább párom gépébe is jut egy csendes Corsair.
Kábeleken még van mit rendezgetni, de majd akkor bíbelődöm, ha kész lesz a harisnyázás. Addig nézegetem a tiéteket és gondolkodom, hogy hogy lehet így megvalósítani. Találtam múltkor egy az enyémhez hasonló házat, amiben szép rend van. El is mentettem, hogy legyen egy mérce, amihez igazodhatok. [link]
-
Prison85
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet szerezni harisnyát a kábelekre? Korábban láttam PH-n hirdetést, de most nem találok egyet sem
Mennyire macerás ennek a felhelyezése és kb hány méter kell a vezetékek teljes "burkolásához"?
Más:
el vagyok hűlve, hogy mennyire el tudjátok rejteni a vezetékeket. Hétvégén én is ráfekszem a dologra, hogy minimalizáljam a káosztMajd teszek fel képet a végeredményről, most valahogy így fest: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest