- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
namost, leírom, amit csuklóbol akartam írni:
"..áá. évek óta nem rakok már be backpanelt, mi a ráknak?.."
ez amugy igaz is.
--
De most csak basztatta a csőrömet, h mondtad, megnéztem most a dobozban.
És hát nem fekete?..
BerakomKösz a tippet
jenei92. Engusz pajtásnál, igen
Shodan. igen, le lettek fújva, egyenként. -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Hát igen,szó ami szó nagyon a szívemhez nőtt,főleg mikor meg kelett válnom két éve a teljes konfigomtól,de szerencsére olyan emberhez került aki megbecsülte,és amikor Ő új házat vett,felajánlotta hogy visszavehetem,tudja hogy mennyire szerettem,hát most megint itt van Nálam
(Tegnap tettem XP-t hétvégén vista pack jön
)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Igen, való igaz, én is elgondolkoztam a cserén,de azért ezeknek meggyőző a teljesitményük, nameg az univerzális lefogatórendszer, igy többet ha minden igaz nem lesz gondom chipset blokkra...
Meg azért nem csúnyák, azt el kell ismerni,de a feketével durván mutatott a premium.Jah, és eldöntöttem végleg, hogy marad ez a kis llvány cucc, csak gyártok valami tetőt rá, hogy ne prosodjon annyira.
Igy viszont keletkezett egy régi HP kocka-szerver házam, amit le kellene festeni,meg valami moddingosabb lelkületű emberkének átalakitgatni.... Szépen meg lehetne csinálni. Majd fel is dobom az apróba valami reklám-áron...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Valamivel jobb persze, mint a műanyag. De leginkább abban tud többet, hogy örök élet, meg két hét. Ugyanis nemtudom volt-e szerencséd a műanyagos tetejűhöz,de azok sajnos gyártási/tervezési hibásak voltak, igy egyszercsak egy mókás pillanatban kettétörtek. Volt vele elég szivás, mire kicseréltettük őket (hála fuzik mesternek, hogy elintézte végül
),de ezek már valószinüleg nem fognak eltörni
Egyébként itt van pár kép még az új full-copper enzo blokkokról.
kételkedem: Ha más senki nem is, de, én azért még csak magamtól vásárolok
-
Lucif-R
senior tag
de az egy MagiCool XTREME NOVA 1080 és nem egy MORA
syckaloz: Tesztet még nem csináltam amióta összeraktam de rosszul semmiképpen sem hűthet... ( nem ajánlom neki
) MORA-val ez a két radi van a csúcson gyári radik terén ( ezt talán kicsit jobb is mert nem olyan sűrűn lamellázott... de ez többlábon álló dolog )
-
juliabrilke
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest