Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz Klemens #33078 üzenetére
Például? Jobban egyszerűen nem tudtam elrendezni a kábeleket.. Még lehetne harisnyázni,de kifogytam a harisnyából.
Meg esetleg szerezni 90 fokos harisnyázott sata kábeleket,az jól nézne ki. De szerintem legjobb lenne egy moduláris táp..
(#33079) orichalcos: Nem! 30-35 fokosak,az egyik 44 de az lent is 44-45 volt..
[ Szerkesztve ]
-
tatabánya
senior tag
válasz Klemens #33059 üzenetére
nekem azért nem ilyen jók a tapasztalataim a porszűrőkkel, FD Arc miniben alapból van ráadásul nem ment egyetlen házventi se csak a procin lévő, még a vga is passzív volt, mégis 2 hét után szép kis porréteg fedte a házban lévő dolgokat.
HollyBoni: szeretem a homemade dolgokat, de legalább a lufiállatokat is fel tudom majd vele fújni
[ Szerkesztve ]
-
tatabánya
senior tag
válasz Klemens #33052 üzenetére
nincs mit, mondjuk blasko92 linkje jobbnak néz ki. rágódtam ezen a porszűrős dolgon mostanában, de valószínű beszerzek inkább egy kis kézi kompresszort, ami minden más mellett a gépház havonta történő tisztításában is szerepet fog kapni.
[ Szerkesztve ]
-
blasko92
őstag
válasz Klemens #33047 üzenetére
Én is vettem anno még DaveJr-től ilyen szűrőt, és meg vagyok vele elégedve.
Szerintem előre is tökéletes lenne.
Amik vannak gyári porszűrők, azokban is ugyan ilyen anyag van [link]simsonbetyar értem Remélem a linkelt képen sikerült kibogarászni, hogy hogyan is kell bekötni.
[ Szerkesztve ]
-
blasko92
őstag
válasz Klemens #33041 üzenetére
Lehet venni itt apróban is fém rácsos porszűrőt, vagy ilyen harisnya sűrűségű műanyag porszűrőt is, amiket csak felcsavarozol a venti és a ház közé, a venti csavarjaival, vagy vehetsz porszűrő filtert is (ez jóval olcsóbb, és ez is mosható)
lanw használd a "Szerkesztés" opciót, ha 5 percen belül vagy.....
Egy HSZ-ban több embert is megszólíthatszsimsonbetyar én sem értem miért ez az átalakító. Ha csak a harisnyázás miatt, azt a 4 pinessel is ugyan így megoldhattad volna. Amúgy itt meglesheted a bekötési sorrendet.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Klemens #32935 üzenetére
PCgear-től rendeltem 1.5 hete fehér vga kábeleket, meg ventiket.
Ma megyek be hogy mi van rendeléssel, mert sms nemjött. Erre mondja srác hogy megjöttek már cuccok de nem tudja hogy miért nem kaptam sms-t.
Viszont befejeztem az előlapi kábelek harisnyázását.
Live-Die-Respawn
-
viperabácsi
addikt
válasz Klemens #32768 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha HB BODY 510 PLASTOFIX műanyag közbenső alapozó spray vagy hasonló alapozóval lefújod a műanyagot utána fested!Minden jobb festékboltban tudnak műanyag alapozó spray-t tudnak adni! Így nem tennéd tönkre a kártyádat és még jobban is nézne ki mint csupaszon
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
SkyS1gn
félisten
válasz Klemens #32755 üzenetére
Holnap érkeznek nekem meg a haris kábeleim, Bitfenix Alchemy kékek, az alapok meg lesz usb, audio fronpanel kivezetés, sőt 2pines reset/power gomb is ha érdekel majd írok véleményt, de csak jókat hallottam az Alchemy sorozatról :-P
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
zolee5016
őstag
válasz Klemens #32768 üzenetére
Érdekes elgondolás de kivitelezhető! lehet hogy jobb lenne a hütés is ,de ez csak ha kész akkor derül ki.Én egy alpenföhn peter-t próbálok rárakni az egyik 460-amra
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
tatabánya
senior tag
-
tatabánya
senior tag
-
lizakattila
senior tag
válasz Klemens #32631 üzenetére
Hát igen. Az árát én is néztem, nem a legolcsóbb, de ha nincs más...
A fehér 8 pin-est én is láttam, abból a készlet 4$ (anya+apa).(#32632) blasko92: Itt nézegettük..
[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
SkyS1gn
félisten
válasz Klemens #32614 üzenetére
megint a táp mókolás volt elöttem sry
mondom nincs rá időm, nem is értek hozzá eléggé, majd a következő konfigomban esetlegszerintetek körbeérhet a házamban? az 1m-es elég lesz? 2m már sok lenne
ilyen csak persze fehérben, elég erős fényű, a panelen is minden haris + 3 fokozatban lehet a fényerőt is állítani
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Klemens #32609 üzenetére
áhh nincs annyi időm, csak hétvégente mókolok khm.. moddolok kicsit
szét lehet kapni és kivenni a ventit is, akkor nemkell telegyömöszölni, majd azis meglesz idővelna akkor most megrendelem a cuccokat, kösz a segítséget a döntésben, kék kábelek lesznek azok passzolnak a p8p67-hez, és fehér ledsor
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Klemens #32603 üzenetére
pcgeartől veszem a haris kábeleket, vagy úgy érted hogy fehér feketével hogy egy-egy? mert ha én harisnyáznám akkor lehetne de hosszabbítóként veszem őket, a tápot nem bontanám mert garis
akkor 1m-es NZXT ledsor lesz, elég lehet a cm690-II-t körbehúzni? adnak hozzá hátsó kivezetést azt berakom vertikálisan oldalra, onnantól körbe kéne érnie nagyjából.
igen maradt az mert ígyis kicentiztem a festéket eléggé
legközelebb egy bevásárlókocsival hozok[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Klemens #32590 üzenetére
én moddoltam
akkor szerintetek hogy legyen? már magamsem tudom
maradjon a kék neon és fehér haris kábeleket rendeljem meg,
vagy cseréljem a kék neont NZXT 12ledes sleeved fehér fényű kábelre és vegyek kék haris kábeleket?szerintem mind2 jól nézne ki, a kék viszont menne az alaplaphoz, de a fehér ledsor pedig szebb
24pin, 8pin proc, 2x6pin vga, usb front, audio front ezek tuti harisak lesznek
-
-
lizakattila
senior tag
válasz Klemens #32372 üzenetére
Vagyok ezzel én is így.
Már egy ideje szemezgetek a vízzel, de hogy olyan legyen, amilyet én szeretnék (mind esztétikailag, mind teljesítményben) hát az egyelőre nálam is csak álom marad.
Addig meg inkább egy normális léghűtés, mint valami "gagyi" víz."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
ThodEE
őstag
válasz Klemens #32355 üzenetére
Jó én nem akartam itt dilemmákat okozni, és magamra haragítani bárkit is
Szebbnek tartom ha átfújja rajta képpen van felszerelve, én inkább beraktam a ventiket a 2radjátor közé, így neked is meg nekem is igazam van, így a legjobbhttp://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
Klemens
őstag
válasz Klemens #32247 üzenetére
Jah... és szereztem egy OCZ Vendetta 2-őt teljesen ingyen.
Ezt sajna majd át kell alakítani, mert a gyári AMD-s lefogatóval nem lehet úgy feltenni, hogy hátrafelé fújjon. Megpróbálom majd passzívban is a kicsikét, hogy viszi-e a cpu-m. Annó egy E6400-at elvitt passzívban."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
jegenye77
addikt
válasz Klemens #32144 üzenetére
Na lehet nekiesek én is egy alaplapi takarónak.Csak lehet nem plexi lesz hanem sima fekete műanyag vagy szálra csiszolt alumínium lemez.
Rögzítésre meg az alaplapi lefogató csavarok meghosszabbítására gondoltam.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
-
albert8
veterán
válasz Klemens #32053 üzenetére
Tessék ezekre gondoltál?[link]
majd egy képet küldhetnél püben a krimpelő fogóról, meg, hogy honnan van, mert én is akarok venniFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz Klemens #32051 üzenetére
Igy van, ahogy mondod
De a legtöbben ezt a módszert választják
Az a pár méter nem lesz nehéz, bár a csatlakozókkal el fogsz bajlódni
Sok sikertFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
BL@CK
tag
válasz Klemens #32042 üzenetére
Én pont most csinálom az én tápomat (enermax revo 85+ 950w) szálanként harisnyázva. Kb a kábelek harmadánál járok és már több mint 10m harisnya és kb másfél méter zsugorcső ment el eddig. Én úgysaccolom így munkaközben hogy az én tápomhoz kb 30m harisnya és 5-6m zsugor fog kelleni
Shatter your limits!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Klemens #31358 üzenetére
nem ismerem, de kép alapján fain. "csini"....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Cooler Master V1100 SFX 1100W Platinum SFX / ITX Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Garanciális Fractal Design ION+ SFX-L 650W 80 PLUS Gold
- SilverStone 850W Gold Moduláris Tápegység
- Be Quiet SFX-L Power 600W Gold Moduláris SFX / ITX Tápegység
- Zalman Watttera ZM1200-EBTII 1200W GOLD moduláris tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest