- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabánya
senior tag
válasz
KAMELOT #44010 üzenetére
szerintem egy hétköznapi ember számítógépe, semmi zsúfoltság... kicsit sok a sztereotípia a PH-n.
értem ezalatt, hogy egészen 2008-ig amíg rátok nem találtam codegen házakban és tápokkal (persze azért érdemes védeni a dolgokat, sokan igazolják a "minőségét") éltem igaz csak 98 óta van gépen, de egy se szált el nem volt hangos, nem kellett 8 venti a hűtéshez (most is kettő megy összesen)
-
tatabánya
senior tag
válasz
intercooler #43913 üzenetére
jó megvalósítás ötletes és karbonos már megint szokásos kérdésem milyen törölgetni a port így a kábelokról? vagy takarva vannak?
-
tatabánya
senior tag
köszi mkinek! kell egy hobbi ugye... az egér egy trust gxt 25, ismerősnek van és mintha a kezemre öntötték volna. eddig egy geniust használtam még a starcraft 2 megjelenésekor vettem 2kért, anyu megöröklte kutya baja a mai napig. már csak egy fatality lapot akarok és beallhatok a piros fekete táborba, az asus nem éri meg számomra a felárt, optika csak a lényeg.
-
tatabánya
senior tag
na nekem megérkezett az új táp, már csak a karácsonyi alaplap, ram kell és beköltözhetek az air 540-be végre
:
-
tatabánya
senior tag
válasz
GeronimoTama #43858 üzenetére
aham, hogy upgradelted
(#43856) BlackSoft: szerencsére ez az egy hobbim van a sportokon kívül, se kutya se macska így még elvielem
-
tatabánya
senior tag
válasz
GeronimoTama #43852 üzenetére
jók ezek az átlagos gépek bárcsak engem se ragadott volna magával a hogyan is néznek ki belül gépeink láz, mennyi pénzem megmaradna és ugyan azt tudná
nekem is van egy ilyen ventiszabályzóm, de cicereg ha nagyobb fordulatra teszem :S
-
tatabánya
senior tag
válasz
MaxxDamage #43661 üzenetére
ha 16 fokosak azok a magok procidban, akkor te nagykabátban ülsz a gép előtt, mert a szobádban annál is hűvösebb van
, de ma nálunk 22 fok volt délu, így furcsálom a dolgot...
-
tatabánya
senior tag
köszi mindenkinek! kár, hogy az air 540-et nincs mivel belaknom, de majd idővel
(#43574) jim bcs: nem volt még sose dolgom ilyen rendszerrel... az alaplapon rádugtam a fan2-re ami 100%-on volt kattogott össze-vissza az egész azt hittem felrobban, de most fix 50%-on fut és nincs hangja.
terhelés.... én csak netezek a gépen már játszani se nagyon, mondjuk most újra terázok -
tatabánya
senior tag
válasz
TomiLi #43504 üzenetére
köszi! minden megvan benne amit akarok jelenleg, megfelelő mélységű, magasságú, külön kamrában a táp. kicsit drága, de ilyenekért rohadok egy gyárban
elsőre: az oldallapok elég vékonykák, a pw, reset stb kábelokat rövidnek érzem, cserébe a sata madzagok elérnek a világ végére
-
tatabánya
senior tag
na megérkeztek a holmik, gyerek nap van újra
:
(#43503) KAMELOT: csak a dobozokat gyűjtöm, várat építek
-
tatabánya
senior tag
válasz
FrozenThrone #43448 üzenetére
ekkor még nem olvastam a PH-t és tökéletesen működött a kis socket A-s sempron codegen házban annak tápjával
-
tatabánya
senior tag
válasz
BlackSoft #43150 üzenetére
olyan radit a ház tetejére, hátuljára... de ugye a tiéd lesz majd itt úgyis láthatom
de ti szerintem már a "mert megtehetem" kategóriába tartoztok, mondjuk a funkcionalitás határát én is túlléptem egy gtx 660-al és a 3570-el... hisz a lapos a4-3305m-es procija se volt még 100%-on...
minden esetre mindent bele, jó nézegetni ezeket a szörnyetegeket
-
tatabánya
senior tag
amikor ilyeneket linkeltek olyan szívesen összeraknék egy hasonló erős és szép gépet, qva fórum nem szabad idenéznem
(#43148) BlackSoft: ez szűkös??? hát én egy csomó kihasználatlan helyet látok.... víznek mondjuk kivennéd a hdd tartókat és máris egyedit alkothatnál valamilyen módon
-
tatabánya
senior tag
válasz
WaterWawe #43140 üzenetére
szép! ha lenne helyem tuti ilyen elszigetelt tápos megoldást választanék de még mindig nem értem ilyen gép mellé miért nem telik egy 20k-s fényképezőre
(#43143) freestyée: na legalább azt is tudjuk, hogy almád is van, de akkor én nem váltok arra ezt az xpera minim is hozza
-
tatabánya
senior tag
válasz
bombibmw #43103 üzenetére
belső kényszerből valami zavart, hogy nem megy fel teljesen a táp oldala és koránt se lett tökéletes a zsugrocsövezés se eltértek hosszban... meg valóban csak ide a forumnak szoktam mutogatni, azt a kevés ismerősömet nem igazán érdekli a dolog
diablo3 volt amivel utaljára játszottam huzamosabb ideig, így inkább nézek valami i5, i7 haswell notit a maga ki igp-ével, konzolt is kihagyom
-
tatabánya
senior tag
mennyi szép gép, jó látni, hogy újra kicsit belendült a topik
-
tatabánya
senior tag
örülök, hogy tetszik nektek is!
a sorsa az oldallap és az asztal alatt sínylődés lesz, így már többet nem igazán fogja megmutatni magát egy darabig
-
tatabánya
senior tag
köszi mki! sikerült rányomni a táp oldalát kicsit ferde de úgy se látszik
még hátravannak a sata, vga kábelek, de elfogyott a lendület...
-
tatabánya
senior tag
jah anélkül már nem bírnám, kár, hogy csak vaníliás van itthon
(#43052) radi8tor1: még a végük látszik, már nyomogatom vissza a csatiba, viszont élő hogy a táp oldala nem fog felmenni...
-
tatabánya
senior tag
válasz
Ger_man #42114 üzenetére
lebontod és megcsinálod újra
ja hogy fehér táp, akkor igen ez kell neked én annak idején csak alapozófestéket vettem ha fehért akartam szép matt felületet adott.
(#42115) Cris99: elképzelem ahogy 1-2 hét után teljesen beette a por meg egy bormámoros éjszaka utána a sötétben beletenyerelsz
-
-
tatabánya
senior tag
remélem következőnek acsi90 vagy valamelyik merész kollégának a projectje egy hasonló dolog lesz:
-
-
tatabánya
senior tag
válasz
bombibmw #41878 üzenetére
csak a csövezés, kábelek elvezetése olyan furcsa érzetet kelt, de biztos javítasz még rajta és tudom ez se egy-két forint, azért nem is fogok sose vízbe belevágni. párral feletted raktam képet egy szintén vizes rendszerről na az a magamhoz nyúlok érzés
ezen a hétvégén se lesz harisnyázva a silent pro
nézegettem az arc minim és akkor már ki kellene szedni a szegecselt alsó vinyótartót is és valahogy nincs kedvem
-
-
tatabánya
senior tag
-
-
tatabánya
senior tag
válasz
Rypejakten #41752 üzenetére
-
tatabánya
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #41669 üzenetére
nekem nem is érné meg, még csak nem is tetszik, a core 1000-be vagyok szerelmes
-
tatabánya
senior tag
válasz
lukaszokni #41505 üzenetére
szóval mivel kiszedték, de azért meg kell említeni, hogy az edzett üveget, az lenne ami nem törik könnyen. mondjuk mostanában divat a perforált lemez és nem is néz ki rosszul, ha nem kell el az Arc mini-m akkor lehet belefogok.
-
tatabánya
senior tag
válasz
mrterminator #41455 üzenetére
szép meló amit egy-egy ilyen alaplat takaróval csináltok! mondjuk személy szerint szeretem ha ki van mindene, ezért is ha harisnyáznék, tuti nem dugnám a tálca mögé, még ha rontja is a légáramlást
-
tatabánya
senior tag
válasz
#97716736 #41418 üzenetére
csodálom, hogy mások látnak valamit ebből a képből, mert piszok rosszul sikerült
ilyen hardverek mellett nem értem miért nem fut egy 15k-s fényképezőre egyeseknek, nem te vagy egyedül
megy ez majd könnyebben, neked speckó szerszámod is van, én tűzőkapoccsal szoktam
, FSP Hexa-ra specializálódva már egy délután alatt megvan az egész.
-
tatabánya
senior tag
-
tatabánya
senior tag
válasz
#97716736 #41347 üzenetére
menő tápod van
ha nem moddingról lenne szó, hozzá se nyúlnék, hisz ez mindenhol fekete és úgy ahogy van tökéletes lenne nekem. nem biztos hogy kihúzod abból a kötésből, zsugorcső és kötegelő is... garinál kérdéses, hogy mennyire szőrszálhasogató a gyártó, nehogy rád kenjék, hogy rövidre zártad vagy hasonló..
jah a szokásos videó, imádom ahogy formálja a szavakat: [link]
-
tatabánya
senior tag
válasz
Rypejakten #41333 üzenetére
jópofa, de így ránézésre is kényelmesen belerakok egy matx-t, őszintén nem értem minek terveznek ilyet, mondjuk van rá kereslet látszik a prodigyből is..
-
tatabánya
senior tag
nem-nem a ház pedig egy Chieftec Libra, szerintem egész jó árban van táppal együtt, usb 3, 120-as ventihelyek
-
tatabánya
senior tag
válasz
Ger_man #41301 üzenetére
egy 6770 Silent Cell
-
tatabánya
senior tag
válasz
sketchifun #41215 üzenetére
azért egy asus ROG lap és egy három slotot elfoglaló DCU-s kari elég magamhoz nyúlok kategória
-
tatabánya
senior tag
válasz
sketchifun #40946 üzenetére
majd a ház elején fúrok lyukat és ha nem lesz elég a saját anyagából kap felül is merevítést.
(#40947) ZeroDK: azoktól ráz ki csak a hideg amikor a tápból jön a gyári hurka csatlakozó vége meg már szálanként harisnyázott... mondjuk készítettem én már táptakarót is a házhoz amivel még csak-csak elviselhető
-
tatabánya
senior tag
jön a meleg a vulcanom meg szellőzik, már csak rendes felfogatást kell csinálnom a ventinek:
lenne egy corsair cx430m tápom, csak nem tudom megbontsam-e harisnyázás céljából, nagy dilemma mi
-
tatabánya
senior tag
-
tatabánya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD