- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
L1ZRRR #72290 üzenetére
Nagyon csini
Azt, ez is milyen jól néz ki
Tegnap én is szereltem, bekerült az új AIO és vettem egy másik 7900-es vga-t, de amivel most nagyon sok munkám volt, az a kábel elrendezés, vezetés. Pedig tervben van a nagyobb házcsere továbbra is, de ez most szerintem egész jó lett
Akarok még venni 3 corsair ventit felülre, előkészítettem nekik még egy corsair RGB vezérlőtÉs nagyon kellenének végre a minőségi tápkábelek is, azt már csak majd az új házba fogom belerakni jövőre.
-
gery14
senior tag
válasz
L1ZRRR #70185 üzenetére
Kamelot ,Blu79 köszi első vizes gép/merev cső
Attol fugg milyen szinezéket használsz én EK Blood Red premixet használok 7 honapot volt a gépben de semmi lerakodás nem volt a rendszer szűrőben nagyon minimális
Evénte irják a víz cseréjét de 2 évet is lazán elmegy minden gond nélkül . Most lesz átépitésem most uv-s mystic fog lötty lesz benne. Volt benne sima desztvíz- alholok kombó is a pumpámnak ugy vettem eszre száraz hangja volt azért cseréltem. -
N_A_S
veterán
válasz
L1ZRRR #69815 üzenetére
Így alakult az idők során ahogy fejlődött a gép. A felső az egy TV amit filmnézésre használok 95%-ban, vagy még olyan játékokra amiket lehet kontrollerrel játszani távolabbról. Az álló monitor nincs mostanában használva, régebben sokat volt, jobban szerettem azon olvasni, vagy tuningnál is jól jön ha egész képernyős tesztet futtatok real time monitorozni. A fő monitor meg minden másra de leginkább multi játékokra van.
-
Skynet258
veterán
válasz
L1ZRRR #67632 üzenetére
Model O-
Sebibalu: Alzából olcsóé'
Teljesen okés amúgy, teszi a dolgát. Egyébként ugyanolyan kábé mint a többi tartókar maximum azért szokott feltűnni mindenkinek mert én nem úgy használom ahogy minden ilyen kart promotálnak - a kar nem a monitor középpontja mögött van hanem kivittem oldalra. Így egész a falhoz tudom tolni ami nekem is jobb mert a monitor nincs az arocmban, plusz a hátulján lévő ambilight stílusú világítás is jól érvényesül.
-
Ramses07
Modder
válasz
L1ZRRR #43720 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz!
Nem semmi munka! Én is azt szúrtam ki rögtön ugye azok a kivágások
DE!! Ez a legjobb rész mikor az ember szana-szét vághatja a gépet hehe
Én is azt szeretem, aztán majd szép lassan összeáll a kép a végére és elnyeri az emberek tetszését!
Hajrá!
-
bombibmw
veterán
válasz
L1ZRRR #43442 üzenetére
Csak példának írtam.
Ezek szerint nem volt jó példa.
Csak valami felső kategóriásra gondoltam.
Talán akkor a minőség az,ami miatt ilyen drága a Silverstone?
Nem tudom,én nagyon elvagyok a kis 500R-rel is.Volt már benne minden és a legkevesebb gondom a konfigom ezen részegységével volt.
De egy 900D-t is elfogadnék az illesztési hibáival egyetemben.Egyébként én is szeretem a hölgyet,vagyis csak szeretném.
-
-
Acsi
aktív tag
válasz
L1ZRRR #41940 üzenetére
Hát a cosmos II után az egy érvágás volt (kölcsönbe kaptam) de nagyon rossz volt a kialakítása az hogy nem lehetett a kábeleket szépen elrendezni mert a lukak kényelmetlen helyen voltak az egy dolog de hogy azt a hdd tartót aki kitalálta az valami hülye lehetett úgy amikor beraktam tetszett hogy mágnesesen rácuppan a tartó de mikor már bent volt menet közben elképesztően hangos volt tőle a hdd minőségtelen előlap stb... A 7 VGA slotról nem is beszélek egy ekkora házban ennyiért...
-
sanyek2
senior tag
válasz
L1ZRRR #40911 üzenetére
Milyen harisnyát ajánlanál? és hol vegyem meg? Már kerestem, de nem találtam
tatabanya A belső marad, mert fehérre fújtam le. a gyári gagyi szürke irritált.
Viszont egykét harisnya elkelne.Mivel a tápkábel gyárilag harisnyás ezért csak tényleg néhány. A ventik kábelére gondoltam, hogy ne ékeskedjen a piros fekete..
-
tatabánya
senior tag
-
sanyek2
senior tag
válasz
L1ZRRR #40907 üzenetére
Az egyenletes fény érdekében sok ledet kellett beszerelnem, de így viszont túl erős lett..
25nm-es szobát teljesen bevilágítja..Így a kép messze nem adja vissza a fényerőt..
Előző állapot -
imibogyo
veterán
válasz
L1ZRRR #40368 üzenetére
Csináltam már pár házat fából soha nem volt ezzel gondom. Meg egy elég átgondolt szellőztetést fogok beletenni, csak az nem látszik a terven. Jól át lesz szellőztetve az egész.
Későbbiekben tervezem a vízhűtés beépítését is, csak most nincs rá pénz. De úgy fogom megépíteni, hogy elő lesz minden neki készítve.
-
imibogyo
veterán
válasz
L1ZRRR #40366 üzenetére
Fából, természetesen. Csak nagyon lassan haladok pénz és idő hiányában. Igazából még el sem kezdtem az összerakást, most tartok a mindent összegyűjtök ami kellhet fázisban. És gyűjtöm a műhely egyik sarkában halomba. Valamint nem vízhűtés lesz benne, hanem léghűtés. Amit linkeltem képet, csak a "koncepciót" mutatja.
-
yodamester10
őstag
válasz
L1ZRRR #39884 üzenetére
Ez az első,és egy Thermalright silver arrow sb-e-t váltott.Kicsivel jobb mint a lég hűtés,pár fokkal,és jóval kisebb helyet foglal a lapon.Viszont a gyári corsair ventiket le kellett cserélnem mert nekem hangos.Jelenleg csak egyre futotta a keretből,majd áprilisban érkezik a tesója
Eddig meg vagyok vele elégedve. -
jocek91
aktív tag
válasz
L1ZRRR #39753 üzenetére
Tervbe van véve pár dolog, így is.
a gyári NZXT ventiket kiakarom cserélni plusz a noctuák helyére is szeretnék valami szebbet/halkabbat. 8 pines és 24pines tápcsati hosszabítót. A neonok helyére led szalagot vagy NZXT Sleeved led kitet. Plusz alulra meg előre mágneses porszürőt.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
L1ZRRR #39626 üzenetére
nézted már annak a tápnak az árát?
a 2db fsp-t szerintem kevered a normál táppal.ezek kifejezetten vga kiegészitö tápok,de most az alaplapot fogják kiszolgálni az enermax pedig a 3 7970-es,mert azért a 2db proci fogyasztás is szép lesz meghuzva nemhogy még 12db am+3 vga agyig felhuzva.szerintem a kw-ot igen nyaldosni fogja a rendszer bf3 alatt.
bunkomen : na azt néztem énis de valahogy nemtudok megbarátkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest