Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
válasz blasko92 #43265 üzenetére
A HDD-re is mehet egy ilyen
-
BlackSoft
addikt
válasz blasko92 #43270 üzenetére
Jó, a másik oldaláról, belülről tetszik. Csak én tényleg nagyon nem szeretem az ilyen kinézetű elrendezéseket, mert nekem visít róla, hogy otthon bütykölték össze. Én sem tudnék jobbat bütykölni, ezért minden gyárilag veszek/használok célszerűen. Nem vagyok moddingos, nincs hozzá szaktudásom (sajnos).
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
KAMELOT
titán
válasz blasko92 #40983 üzenetére
Nem éppen! Inkább én is és az előttem szóló kolléga is arra gondolt, hogy ha már csinál modot csináljon inkább újabb hardverekből, ugye amivel tovább kihúzza. Ha viszont az illetőnek megfelel a konfig + a mod akkor semmi gond. Én csak egy lehetőséget mutattam neki. Vannak mITX-es modok is, ott sincs miskás konfig mégis jó a mod. Nem arra megy a dolog!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz blasko92 #40306 üzenetére
Otromba egy dög. A radiátor meg max átlósan férne bele. Az a láda pont annyira kiábrándító, mint amennyire ígéretes. Valszeg lesz belőle valami, de nem most és nem ennek a gépnek. Sokkal nagyravágyóbb terveim vannak. Vagy inkább kicsirevágyóbb? Majd elválik...
Lőnék én, ha lenne hol. De csak ezért nem bányászom ki és viszem le az utcára. Illetve ha mákod van, akkor megtalálom azokat a képeket, amit öreggel toltunk róla, mikor elkezdtük kaszabolni az alaplap helyét...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
szab.tam
nagyúr
válasz blasko92 #36380 üzenetére
nem tudom, mivel fogok próbálkozni. mint mondtam, túl sok a tervem. és ráadásul tegnap félálomban eszembe jutott valami, ami mindennek a csúcsa. leírhatatlan. és legyárthatatlan....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
-
Drizzt01
őstag
-
Engineer086
Modder
válasz blasko92 #35287 üzenetére
Hát ennyit tuti nem ér meg! Nagy fellángolás volt, de rájöttem, hogy nem illünk össze
Két lehetőség maradt, vagy veszek magamnak a nyár végén egy Arc házat a Fraktal Design-tól, vagy egy régi (mondjuk p3-as) házikót alakjtok át hasonló kinézetűre, tized annyiért!Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
SkyS1gn
félisten
válasz blasko92 #35184 üzenetére
igen azon filózom mégis elhozzam-e azt, ittvan helyben falun, ismerőstől, nagyban nyeklett de kissebben nemtudom mennyivel lenne erősebb
ilyet tervezet fedni vele, ugyanilyen átvezető flow csatijaim is vannak direkt erre a célra, ezeknek is ki lenne vágva a helye, vízhőfokmérőnek stb..., akkor szerintetek ráreagáljak?Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
planbmokus
senior tag
válasz blasko92 #34976 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Az utolsó két Sata kábel is fehér lesz, csak elfogyott a harisnya -> ezért nincs még szépen berendezve
Alaplapból nemsokára jön az utód Z77 Sabertooth, Memória marad + jön még egy ilyen kit (mer óccsó), aztán lehet lefestem a bordát.
A Yate Loon ventiknek rájöttem a nyitjára, hogy lehet megbontani őket, szóval a lapátok is fehérek lesznek.
Illetve a hűtőfolyadék kékre lesz cserélve.Ha lesz időm, akkor még a pumpa is kap egy Silent-boxot (van itthon 25mm-es stúdió-hangszigetelő szivacs)
Ezek a további tervek.
ittakary:
Dropbox kliens PC-> albumra katt-> jobb egérgomb ->Copy Linkradi8or1:
Én is meglepődtem, 21,5 kg.
Van benne anyag![ Szerkesztve ]
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
SkyS1gn
félisten
-
Ágógreen
senior tag
válasz blasko92 #34766 üzenetére
1 fokot se ? az gáz.
egyébként az ilyen kiradírozott procik elvesztik a garanciájukat ?
mert szerintem nagy valószínűséggel igen.
és akkor nem éri meg ez a haccacáré.hűtő talpa egyébként tükör. az gyárilag ki van sikálva.
...nem tudom, majd meglátom hova ugrik fel vidkarival egy szép nyári napon a belső hőmérséklet. aztán majd lehet majd ügyeskedni kell ilyen polírozgatásokkal.
-
-
N_A_S
veterán
válasz blasko92 #34653 üzenetére
Elsősorban hogy az övé konkrétan nem fekete, egyébként nem olyan hűde a Chieftec mint anno, mintha megragadtak volna egy szinten, még amikor a Prescott volt a menő
Akit érdekel Corsair táp átmatricázás az kukkantson be ide
Nem ismertek valami jó matricás embert aki ilyet le tudna nekem gyártani?
https://tinyurl.com/phnas
-
-
ZetorGumi
addikt
válasz blasko92 #34423 üzenetére
Elvileg sajátpénzes dolog.
Kicsit feljebb /vagy másik totyikban/ ki volt vesézve, hogy hogy lehet felkerülni az mdpc-re.Ha jól emlékszem, akkor valahogy igy van:
1. Megveszed a cuccost, megcsinálo a géped.
2. Csinálsz legalább 2 tonna képet, és elküldöd az mdpc-nek
3. Birálják, és ha nem tiszta minden, kérnek még egy tonna képet.
4. Ha tetszik nekik, felkerülhetsz.[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
-
imibogyo
veterán
válasz blasko92 #34127 üzenetére
Igen ma elég sokat haladtam, csak nem tudtam a képeket feltölteni, de majd ebbe a topikba is bedobom.
(#34129) blasko92: ok. Igyekszem majd, csak holnap még utaznom is kell. Mondjuk most itthon (vidéken) hagyom a házat mert Pesten nem férek már el a sok alkatrésztől, és mivel hamarosan indul a vizsgaidőszakom is, így úgysem ezzel fogok foglalkozni. Csak gondoltam megosztom az eddigi eredményeket. De ha olvastad a másik topikban, akkor tudod, hogy megszívattam magam.
[ Szerkesztve ]
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz blasko92 #33667 üzenetére
Ez nem egy szabályzó, hanem egy 3-fázisú motor-vezérlő IC. Teljes egészében kiváltja a gyári elektronikát, csak a motor marad, ami effektíve 6db réztekercs egy kerek vasmagon.
Egyébként maga az IC 7-42V-ig működik (max 50V).
Wind-Storm: Hát gondolom eléggé. Ez a cucc 12V-on feltornázza a szivattyú maximális fordulatát 4500-ról 6000-re.
A ventik motorja tudtommal nem 3-fázisú, ellenben a DVD-k, HDD-k forgatómotorja az.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest