Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Volt már kép róla. Vagy távolabbi kéne, ahol kilóg a macska farka?

-
jim bcs
nagyúr
válasz
Gyufaaa
üzenetére
nem rossz de 10k-t már nem adok ki érte és nem is tetszik annyira (nem az ára miatt hanem mert a barátnőm a gépet is letörli mikor takarít aztán le ne törje az oldallapot véletlenül), az előzőek olyanok amilyet elképzeltem csak az elején nemigazán tudtam körbeírni sem mire gondolok, nagyon köszönöm a segítséged

-
jim bcs
nagyúr
válasz
Gyufaaa
üzenetére
http://www.fractal-design.com/img_prod/FD-CA-CORE-3000-BL_2X.jpg
a szivacsozás az ok azt mindenféleképpen akarok körbe az üvegen, igen a méret 4-5mm lesz max hogy ne törjön könnyen, ekkora felületen azért nincs akkora súja van egy hasonló darabom simán elbírja a ház hogy ne boruljon fel, a rögzítésre valami hasonlót gondoltam amit linkeltél , mondjuk ilyesmi menne hátra http://www.uvegkate.hu/termek-8650-oldalpant-egyedi-gyartasu-keret-nelkuli-belteri-terelvalaszto-uvegfal-uvegajto.html, akkor már csak az első rögzítésen kéne agyalni ,hogy zárjon is és ne nyiljon ki magától, esetleg üveg ajtó-vitrin záron gondolkozom ami még jól is néz ki

-
szab.tam
nagyúr
válasz
Gyufaaa
üzenetére
szép darab procihülyítőd van.

még 1 venti rá?
(jók ezek az 1 soros dupla tornyok.....)

ezekben a görgős, csuklós kerekekben nem bízom. 6 kerék, fix irányban. az a tuti. nem borul, nem bicsaklik...
(#36716) Gyufaaa
ja. fel ne boruljon optikailag.nekem van a kezemben egy duplasoros mine2. megkopasztottam, meghajlítottam, szétbarmoltam, fáj....

de ezek az 1 soros 2x8-asok, k2 és társai, szép darabok. nem jó az emeleti hőcső, nem annyira aktívak, mint az 1 sorosak. még a ninjak emeleti csövei is később szállítanak. fűrészelés után fogdostam őket. fél perc fáziskésésben vannak. passzív hűtésnél ez ok.
(termikus egyensúly.)
de ventisnél nagyon nem!!!
-
N_A_S
veterán
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Ahham... ez Manchester 6200+ xD De lehet hogy igazatok van, fejből írtam ezeket, és már nem ma volt. A hőfokokra is rosszul emlékeztem, valszeg alap órajelen volt a -65 IDLE, és -35 LOAD
mod: ezen csak a BIOS volt Fatal1ty
Utána NF4 Ultra-D volt egy darabig, de akkor már nem volt meg a Vapo 
(#36518) Gyufaaa
Mostmár én sem!
Na jó... talán 1-2 teszt erejéig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
N_A_S
veterán
válasz
Gyufaaa
üzenetére
939-es volt, ahogy az AIDA is írja. Ehhez kellett azért memória is...
(#36511) vakond5:
Volt egy progi ami kiírta, asszem CPU Brain Identifier volt a neve, az írta emlékeim szerint hogy 6350+, de lehet 6150+ volt.A 3000MHz volt asszem 6000+
(#36514) vakond5
AN8 Ultra volt, nem Fatal1ty -
sanyek2
senior tag
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Igen, sajnos kel vele kezdenem valamit majd... Viszont ha a plexi oldal irányból kap majd egy irányított kék világítást, a homályosított rések is világítani fognak...
Eztán végre bekerülhet a legnehezebben kivitelezhető díszítés a VGA-ra, ami még sok fejtörést okoz majd nekem... Az viszont mindenről eltereli majd a figyelmet..
Legalábbis ha sikerül megcsinálnom...
A nagy venti viszont gyárilag ilyen erős, és nem szeretném megvágni a kábelét és a kábelharisnyát egy ellenállás kedvéért...
Nem tudom mi legyen... -
pook20
aktív tag
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Gyufaaa
üzenetére
(#34603)Gyufaaa: Aszürke cica nem lesz benne, esetleg mellette.

(#34604)bogyo112: Nem, az nem egy szereó hangvégfok, az egy ventillátorszabályzó.
(#34606) Gyufaaa: Persze, van még egy kis hibácska itt-ott, de most volt rá időm, hogy így összerakjam.
(#34607) blasko92: Köszi.
Nekem a szinekkel csak annyi a gonndom, hogy kicsit ferdén sikerült a festés, és a teteje egy-két árnyalattal elüt az oldalától.
(Ez betuható annak, hogy a tető nem kapott alapozást, emrt azon rajtamaradt a gyári festéke, az oldalán viszont nem naradt fenn.) -
szab.tam
nagyúr
válasz
Gyufaaa
üzenetére
ez nem új. ez volt az első halk gépem, ami több evolúciót, revolúciót, stb-t megélt. volt ez már passzív, de melegedett. aztán kapott seasonic x400-at is a cücörgő rev1-es zen 300 helyett. hűvös táp, de az is melegedett. visszakerült 2 db 9 centis, 350-400 rpm-es venti.
felül hiába volt rács, hiányoztak az oldalrácsok, nem jól ömlött be a friss levegő.kaptam egy ugyanilyen házat, és azt szabdaltam.
majd ebbe költözik át a meglévő 24/7 + htpc konfigom. remény szerint már 0 db ventivel.
van csomó fekete bordám. így kicserélem nagyobbra a nb, fet, és gt210 hűtéseket is.
mini ninja a dual celeronnak elég, pláne, hogy az is jobban kapja majd a levegőt.ja, ide be sem tettem:
a 3. konfigot is passzivizáltam. (főként a hsz alja.)
de az még elég rendezetlen. elöl a szivacshamaz megszűnik, mert egy 5.25 helyre megy egy notiwinyó, dupla quiet drive szendvicsbe.
ugyanilyen szendvicsben lesz htpc-ben a háttértár, az os-t futató ssd mellett... -
siti
őstag
válasz
Gyufaaa
üzenetére
nekem egy p200MMX lóg egy sima 95W-os tápegységen. igaz nem hagyományos HDD van benne, csak CF memória kártya. a tápegység fele akkora mint a rendes ATX, igaz még mindig nagy egy picohoz képest. file szerver lett volna, de rájöttem hogy nem akarom ilyennel szívatni magam

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Na most lehet hogy csak nagyon éjjel van már, de nem értelek. Hogy érted hogy hátlapot az integrált cuccoknak?
3mm-es plexi lesz, maratás felejtős, még így sem tudom hogy lesz megcsinálva a kivágás. Ez csak egy terv még.
Még azon gondolkozom, lehet jobban nézne ki ha a másik pci-e foglalato lenne kivágva és azt használnám. Hm. Kis dilemma.
-
Destructo
senior tag
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Van egy másik gépem is amit nyúzok(játék),ezt csak a TV re kötöm.33w os fogyasztással teljesen oké egy FULL HD filmezésre .Az asus xonar dg meg jó minőségű hangot szolgáltat benne.Csak a 80GB os HDD-t akarom majd cserélni benne 1-1,5TB merevlemezre,de arra még várni kell,hogy normális ára legyen újra.
TESCO-Zsömle:Okés várom!Amúgy egy Corsair Carbide 500r re vágyok,ha a VGA-m javítva jön vissza garból akkor átcserélem egy olyanra.Mutatok arról majd én is képet.Mondjuk nem nagy relációt látok arra."vezetősávok szakadtak el rajta" a gyártó szerint..Na ha már belekezdtem: Eladtam itt PH-n majd a tag a 3. próbanapon mondja nekem,hogy nem megy a kártya...de ő vigyázott rá..én nem vettem át mert pesten volt egy barátom átvette,és átadta Udinak.Udi most mondta mi a diagnosztika..ez...Akinek eladtam remészetesen ő vigyázott rá..hát persze.van róla videóm 720p dátummal,és képem,hogy én hogy adtam oda 3 dobozban,és 2 tanúm
...De nem érdekel már az egész..csak lenne jó..egyébként egy GTX280 asról van szó. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Attól függ, milyen témában, és milyen méretű modot tervezel. Az ördög a részletekben rejlik!
Egy gyors verseny-modnál az ember elrejti a részleteket, míg egy nagy projektnél kidolgozza azokat. Pl a gépházra kerülhetett volna nagyobb ablak, az aljára/tetejére/oldalára pedig lehetett volna rögtönözni egy kisebb csatateret terepasztal-elemekből. De ugye az sok időt és pénzt felemésztene.
Itt meg kapsz a képedbe egy ágyúnak kinéző valamit. Forog, világít, talán még hangot is ad...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Ne hidd, hogy olyan nagy cucc az. Beszerzésekkel, mindennel együtt nincs egy hét egy ilyen ház összedobása megfelelő szerszámparkkal. Árban se kell sokat képzelni, és egy ilyen versenyre nem is szokás többet produkálni. A ház legmelósabb része a gallytörő lehetett. A dobozka egy ebay-en is beszerezhető peltier-es italhűtő 1:1-be beledobva.
A lényeg, hogy olcsó, gyorsan elkészíthető, és látványos. Nincs túlcsicsázva/sallangozva.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
horush
addikt
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Parancsolj
Milyen kellemes rántotthús szag lenne mindig..
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)