Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi 16
őstag
Szerény kis gépem mostani állapotban. [link]
-
Tomi 16
őstag
válasz - = Zk = - #31518 üzenetére
Köszi
-
Tomi 16
őstag
Hali, Az én gépem is kész lett:[link]
-
Tomi 16
őstag
válasz Tothgera30 #29323 üzenetére
hát nemtudom, 1300rpm az sztem nem hangos
plána ha itthon dobolok akkor észre sem veszem azt a kis db-t -
Tomi 16
őstag
válasz Tothgera30 #29319 üzenetére
kb 1300-rpm-en forog és minimális a db.
-
Tomi 16
őstag
válasz Tothgera30 #29319 üzenetére
elég rusnya, de nekem megfelelő,mivel 45c-fok főlé nem megy az I5-ös
-
Tomi 16
őstag
A komplett pc: komplett pc
-
Tomi 16
őstag
Az én gépem jelenleg kicsit tele van kábeltömeggel
[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
-
Tomi 16
őstag
válasz Zolinho1026 #21513 üzenetére
Nem süti ki a szemem!
Mivel a gép az asztal alatt van,így csak akkor látszik ha a széket arrébb húzom. -
Tomi 16
őstag
másik oldalon ha vkinek nem jönne be a kepfeltoltes.
-
Tomi 16
őstag
Én is dobok fel mostani képet. kicsit nagyra sikeredett a kép,meg kepfeltolte.. de remélem jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomi 16
őstag
válasz Speed® #11678 üzenetére
tényleg olyan a táp? és tényleg nem gyenge,akkor. csak jön egy jó kiadós vihar,vagy bármi.ami mostanság elég sűrűn szokott lenni,nehogy tönkremenjen a gép.mert akkor tuti a táp miatt volt bár ebbe semmi beleszólásom nincsen,csak sokan úgy gondolkoznak h a táp az nem fontos inkább a rendszer legyen ütős, a táp viszon lehet vmi régebbi. de mindeni úgy úgy csinálja meg a gépét ahogy szeretné,csak az elég tré h tápra nem megy pénz. csak proc/mem/winyo/stb....
[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
Unatkoztam,és csináltam megint képet!!
-
Tomi 16
őstag
válasz Desmond #11233 üzenetére
Alap számítógép semmi érdemleges tuningolás nincsen benne.. Teljesítménye biztos jó lehet. csak alakíts rajta vmit mert ezt nem annyira fogják dícsérni mint a Zsömi Gépét vagy a BIRD-gépét!... u.i : a másik az ha töltesz fel vmit ne 2000-res felbontáson felül töltsd fel mert nekem simplán 4-5percig tölti a képet. attól függetlneűl h 8Mbites netem van Nem sértésnek,és bármi olyan kötekedésnek való hozzászólást akartam írni neked. Nekem ez a véleményem róla. Sample
[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
válasz - = Zk = - #11191 üzenetére
Elég alap gépnek néz ki.. de azért Grat hozzá
meg a Kábelekkel csinálj vmit. mert így eléggé rusnya szegényke.egybknt hány éves vagy?. majd ha visszaírsz mondom h mért kérdeztem tőled.
-
Tomi 16
őstag
Egy kis CPU-hűtőt cseréltem...
-
Tomi 16
őstag
Ujj VGA-t ültettem a Cumóba
-
Tomi 16
őstag
Csináltam még 1 képet. mert unatkoztam
[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
-
Tomi 16
őstag
Na Próbálgattam alakítani de nem jött össze csak ilyen formában.. rövidek a SATA-kábelek..
[link] -
Tomi 16
őstag
Össze kéne gyülni minden ilyen Fanatikus Géptungoló Embernek. és egy Jó Nagy Lan Partyt csapnide lehet h csak én gondolom így.. xD
-
Tomi 16
őstag
Köszön szépen h ennyien reagáltatok a képeimre!
Öm igen a Kábel elrendezésen nagyon gondokodtam h hogyan nézne ki jól.De sosem sikerül valami jó formát alakítani nekiDe azért rakok egy Esti Hangulatos képet is ide:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
válasz Nyugdíjas #8266 üzenetére
na az viszont tényleg tutyi mutyi meló.. Bár nekem kéne vmi olyan eszköz amivel kitudom azokat a 24-pines tápkábelól operálni a kábeleket.. mert a molex csatikat lecserénlém kékre,és hatisnyáznék is + zsugorcsövet ráraknék.. csak ez sajnos nekem nemtudom mennyibe fájan.:S
-
Tomi 16
őstag
válasz sniper elite #8265 üzenetére
Én lezárom itt ezt az ügyet!!... tuningold ahogy gondolod. csak vigyél bele vmi sajátot is
-
Tomi 16
őstag
válasz Nyugdíjas #8260 üzenetére
Még anno ComputerModeban mutatták a Szinterezést. De vannak a Szinterezésnek előnyei PL: Karcmentes vagyis nem karcolódika ház burkolata.
Egyébként mit kell ezen még Munkálkodnod,ez már egy Használtaban lévő gép, vagy milyen New dolgokat akarsz rá Connectelni?[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
válasz sniper elite #8236 üzenetére
Nem az Irigység fakad belőlem Kedves Koleginám!..
Csak ha figyelmesen elolvasod a topik Nevét Hogy is Néznek ki GÉPEINK!!..
ebből szerintem egyből leesik neked h ide nem valami olyan Konfigurációt kell felrakni vagy bemutatni amit összekapkodsz a Boltban és Gyorsan összerakod,hanem mondjuk olyanokat amikben van egy Kis Kreativitás,és egy kis Eszményi munka-és nemutolsó sorban türelem.... Én csak azért írtam neked azt h gusztustalan mert nekem szimplán nem tetszik a géped,akár mennyire is fullos meg mit tudom én,de ez a Topik nem arról szól még1*er hangsúlyozom,h milyen DEAFULT dolgokat lehet összerakni,és bemutatni mert még egy Amatör is összetud ilyen gépet rakni mint te csak ahhoz kell egy "KIS" pénz,és egy kis Türelem a Gép összerakáshoz..Köszi a megértést,és remélem elolvasod figyelmesen amit írtam neked.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
válasz Cosmic Gate #8208 üzenetére
Szép a Konfod.. Grat!
-
Tomi 16
őstag
válasz sniper elite #8188 üzenetére
Hát elég Gusztustalanúl Néz ki szerintem,Kicsit rendbe dobhatnád attól Függetlenűl h Dús Gazzdag vagy,és belepakolosz fél milkáért cuccokat,az egy dolog de az Izlésed az nem való ehhez.. sry A másik meg az h teljesen Default benne minden semmi egyedi benne
[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
Kösz Kolega.. kénytelen voltam azzal a helyzettel élni hogy lecseréljem a Gyári Coolert a VGA-ról egy komolyabbra. nekem ez a Nexus hűtőm már megvolt,és ez szimpatikus volt rá,mind méretarányilag,mind hűtésileg,mind RPM/CFM- szempontjából.
Ez most nagyon jól hűti a Kis 8800Gt-ét szerintem még lehet jobban hűtené mint egy VF900 bár ebben nem 100%as a válaszom.. de én azért a Cooler-ért nem adok ki 7500-8000ft ha itthon is megtudom símán barkácsolni majdnem ugyanolyan hűtőt.[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
válasz Hawk1979 #7908 üzenetére
1.kérdésre a válaszom: Én nem szoktam Átméretezni a képeket,mert nincs kedvem ezzel foglalkozni,én így rakom fel aki megnézi az megnézi aki nem nem.
2.ra:1000-RPM-en megy alapon,de amikor belépek egy Játékba pl: Far Cry 2 v bármibe,akkor automatice nekem magasabbb fordulaton megy.. azt ne kérdezd h mért azt már nemtudom. Épp azért írtam h 1000-1300-om.[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
válasz TESCO-Zsömle #7777 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel a dologgal,hogy nem kapkodm el a dolgokat..
Eáérős ember vagyok -
Tomi 16
őstag
Picture!!....:[link]
-
Tomi 16
őstag
na kapott egy ujj Proci hűtőtt a Phenom 9850 Quadocska
kép:[link]
-
Tomi 16
őstag
válasz Motion_Blur #7591 üzenetére
ezek tényleg Igényes Gépek,és nagyon jól megvannak csinálva
-
Tomi 16
őstag
válasz Laraxior #7537 üzenetére
én csak leírtam a saját véleménye... az aláírással kapcsoltabna,meg tényleg magánügy vagyis,azt ír oda mindenki amit akar.. a hasz,gyüjtéssel kapcsoltabna, meg én nem vagyok az a tipusú ember aki arra startol hogy minnél több legyen a hsz-e és minnél magasabb legyen a rangja ezen az oldalon.. na mindegy,én nem akartam ebből vitát csinálni.. csak leírtam a véleményem a képeidről azt szerintem szabad,az már más dolog h ki hogyan veszi le annak a hsz-nek vagyis annak a mondatnak a tartalmát..
üdv:Tomo
[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
Amúgy meg vagyok annyira intelligens,hogy beszólásommal ne sértsem más önérzetét. ez a mondatt tetszett a legjobban ebben a Hsz-edben...
egyébként nem sértem senkinek az önérzetét szerintem,csak megmondtam a magamét vagyis véleményt közöltem vele...
szerintem ebben semmi gond nincsen,csak néha akadnak olyan emberek akik túl dramatizálják a dolgokat,jelen esetben "te" mert megpróbálod a másikat kioktatni... egyébként sry az offért..[ Szerkesztve ]
-
Tomi 16
őstag
válasz Laraxior #7508 üzenetére
Gondolom Hangos a Gép mint Állat!!... vagy nem?
Meg egy kicsit javíthatnál az esztétikán,elég tré a kinézete,attól függetlenül h fullos a cucc benne...
Kék+UV neon sztem nem passzol...
computer modera-vagy Radikal modra menj fel és nézd meg h egy ilyen házba milyen jól elrendezett cuccok vannak...
Na üdv[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest