Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz Voyage #17307 üzenetére
Gondolom.Pedig jó ház nagyon ha zanap előbb tudunk értekezni akkor már nálam pihenne.
Szerintetek érdemes lenne belerakni egy piros vagy fehér neont?Persze ha lehet fehéret kapni..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
plejik
addikt
válasz Voyage #17303 üzenetére
Voyage
Azt nem tudom mennyit hozott volna , eddig 48 fokos volt a lapom alapon , terhelve 52 minimum..Most terhelve is max 38 fokos , alapon pedig 35.Azért az szép teljesítmény.Nem rezonál jók az anyagok is benne.Eltudtad adni a Ravent már?Az mondjuk szebb mint ez a hafocska.MrPG8
A kábelharisnyázáson nem gondolkodtam még.Amúgy harisnyázottak a kébelek csak a végük nem.Ja bizony a HX1000 es durva kis tápocska.Nem okoz neki gondot semmi egy jó ideig az tuti!Mondjuk lassan 1 éves lesz a kicsike..szóval a az akkor árat inkább nem is említem.Tomi_Sci
Ami ház legtetején van és ami az oldalapon gondolom arra gondolsz.Ezt jól megfogalmaztam.iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
misirulez
senior tag
válasz Voyage #17101 üzenetére
Nem konkrét típusokról van szó, mert az egyértelmű, hogy egy adott generáción belül az erősebb típus, eszik többet, lásd 5850>5870, hanem generációkról. Tehát 4xxx vs. 5xxxx
4850 többet eszik 5850-nél
és
4870 többet eszik 5870-nél.De emlékezz vissza pl. 2900xt mennyit evett vagy 8800ultra.
-
Stirbi
addikt
válasz Voyage #17070 üzenetére
tudod mit egy hd 4850 többet eszik mint egy hd 5850 ,sőt az 5870 is kevesebbet eszik,mint egy 4870
megin belekezdek a vitába
Henk-
[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
válasz Voyage #16990 üzenetére
Szépnek szép, tény és való. Sőt élőben még szebb mint képeken. Nehéz, masszív ház, viszont a műanyag olcsó, kopogós fajta, de valamin ugyebár spórolni kell.
Akik azt mondták, hogy a Lancool ugyanaz, mint a Lian-li, csak műanyag az előlapja, akkor azok legalább az egyiket nem ismerik Ugyanis a legalapvetőbb különbség, hogy a Lancool házak váza acélból van, nem aluból és ezért az árkülönbség.BR4D: tudom jól, csak amíg nincs normál ATX-es lapom és VGA-m, meg nincs meg a harisnyázás, addig nem is akarok vele többet bajlódni...csak össze lett hajingálva, hogy legalább működjön
[ Szerkesztve ]
...
-
kelzsoca
félisten
válasz Voyage #16901 üzenetére
Csak csöndben megjegyzem, hogy ugyebár coolermaster alsó és középkategóriás házakat gyárt.
Az említett darab éppen hogy felsőkategóriás ház, nulla ismétlem nulla műanyaggal(a ház anyagában)
Silverstone csak felsőkategóriát gyárt.
Csak az a fránya műanyag (tudom jó minőségű)
(#16910) Voyage
Nekem még a CM690-es házban sem remeg a HDD, most akkor ez miért van?
[ Szerkesztve ]
-
beteg
őstag
válasz Voyage #16874 üzenetére
de TYÚÚ mikre jöttem ma rá! szerzem a tapasztalatokat.
megérkezett tegnap a második molex harisnyázó szerszám készletem. az elsőből eltörtem ugye azt, amivel a vga kábelt kell szét szedni. Szóval este nekiugrottam, de rögtön az első tüskénél beletörtem az újat is Sunbeamtech.
Ezért körülnéztem, hogy miket lehet még kapni és ma elmentem a ComputerMode-ba, ahol kapni csak ilyet, nem szettben. igaz jó drága, de van normális fogója. [link]
kicsit viseletes lett de sikerült mindent szét szednem!
és a tapasztalat: a CM táphoz adott vga kábelek atom módon be vannak építve. de a 24-es alaplapi kábel meg már nem! a két vga-val játszottam vagy nettó 15 órát, a 24-es pedig megvolt kb 10 perc alatt.
szóval haladok...[ Szerkesztve ]
Csak futni kell!
-
-
plejik
addikt
válasz Voyage #16870 üzenetére
Kinek mi ér sokat.Én házért a zalman árát is sokallom ,de ez van.A thermal viszont elég jó ár ban van és elég praktikusnak is néz ki.Sőt nagy és jól szerelhető.Félek az új felé nyitni.Ha veszek egy ilyen "kis" Silverstone csodát és ha nem jön be , akkor aztán verném a fejemet a falba---> pont így
100.000 ért már komoly gépet kapni ember...
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
-
moha21
veterán
-
beteg
őstag
válasz Voyage #16775 üzenetére
levágtam az alsó-hátsó sarkát, hogy hátrébb tudjon menni a táp hogy elférjen előtte a két vinyókeret, hogy a vinyók eredeti helyére elférjen a pumpa és elé egy egyes radi meg a hármas radi a lap alá sem fért volna el
igen a két keret CM. azon gondolkozom, nem kéne-e lefényezni olyanra, mint a táp...
sata csatik: silverstoneCsak futni kell!
-
Zájec
veterán
válasz Voyage #16570 üzenetére
nmit kérem ez benne volt a cuccban amit adtak hozzá , egy csomó mindenféle többi kütyüvel,.... a tokmány, vagyis a kicsi patronfejet is adják hozzá , mert a többi cuccot is azzal tudod befogni nem csak ezt.... assziszem 3mm-s patronfej.. de elvileg ez benne van egy ilyen kitben... de majd csinálok egy képet a tartozékokról , ha kell....
egyébként nagyon nehéz kimunkálni,, mert kevés helyed van.. vékonyak a betük,, kicsi a két fal közti távolság , könnyen elkapja a szerszámot, és akkor belekap ,az meg csúnya... látszik nálam is az egyik betünél...
a ventihelynél könnyebb volt a dolog,, ott volt hely... bár a fogaskerekek tetejéhez óvatósan kellett benyúlni , nehogy elkapja .. akkor meg kifut a méretböl.. az meg gáz lett volna... de azért lehet ügyeskedni , meglehet csinálni.. -
GumisPeter
senior tag
válasz Voyage #16499 üzenetére
Az acéllemez megmunkálása nem azonos kategória az üveggel.
Üveget máshogy nem tudsz vágni, pláne ilyen módon.
És ez kifejezetten olcsó ebben a témakörben.Az acéllemez vágása nem feltétlen ilyen drága, szerintem hívd fel őket és kérdezz rá.
Van ugye egy tervezési költség, ez nálam nem volt bonyolult.
Ha tudod és megtervezed CAD alatt, akkor máris spóroltál , de ezt is érdeklődd meg, hogy jó nekik.
E mellé társul a vágás költsége, amit elvileg cm alapján számolnak.
De tuti nem lesz 140k....A hajlítás megint más ügy, erre haveri körből kell keresni egy jó, de öreg lakatosmestert, az még tudja, hogyan működik a hajlitógép.
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Henk
veterán
válasz Voyage #16496 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy szálanként van harisnyázva. Azt írtam, hogy külön vannak a vezetékek. A Corsair-el ellentétben ami egybe.
És mondtad a srácnak, hogy állhat neki vágni meg hajlítani a repülőt?
BR4D: ekkora riadalmat okoztam?
Nem ez az elsődleges oka.[ Szerkesztve ]
-
TomiLi
addikt
válasz Voyage #16467 üzenetére
De ezzel sem lehet preciziós vágásokat végre hajtani...
Vagy ahhoz nagyon profinak kell lenni... Én nem tudnék, az Szent!Én is inkább a profikra bíztam a lemezvágást, meg a hajlítást... Viszont így nagyon gyári lesz! (Feltéve, ha nem csesztem el valahol a tervezést... )
Nekem kb. 15k-ba került volna anyaggal, vágással, meg hajlítással a belső átalakítás, ha kapásból a második céghez viszem a terveim... (Az első az nagy bukta volt anyagilag)
Tehát nem olcsó, mert ez csak a belseje, és nem egy komplett ház....
De szerintem megéri! Az a ház olyan lesz amilyet az ember akar!
Én még egy olyan számítógépházat nem találtam ami 100%-osan megfelelne... A Silverstone TJ07-esnek is van olyan része amit másképp csinálnék meg benne....
Ha anyagilag tehetném én a házat szabnám a konfoghoz....Na kicsit elkalandoztam .... Mindenestre én csípem az egyedi megoldásokat, és nagyra becsülöm!
Bogyorisz
-
jaja1981
addikt
válasz Voyage #16314 üzenetére
Jobban nézett volna ki, ha az egész kék.
Szvsz így a kék oldallappal, fekete előlappal és tetővel nem túl faja.
Ha esetleg legközelebb plexit akarsz, vagy a mostani hibát szeretnéd kijavíttatni, keress meg.
Sok plexit építettem be, és javítottam ki elrontott oldallapokat.
Csak ha érdekel. -
kelzsoca
félisten
válasz Voyage #16275 üzenetére
Hát igen eléggé siralmas volt a helyzet, és a beígért hatalmas hely és annyi gépet hozzatok amennyit tudtok sem volt igaz, az előző MTH kiállítások véleményem szerint jobban szervezettek voltak, itt meg egy kis helyre volt bezsúfolva minden, a gépekhez alig lehetett odaférni, embert nem tudtad melyik géphez tartozik, kivéve aki ott ült, de az sem mindig, egymáson keresztül kasul jött-ment mindenki, és még sorolhatnám
-
aero.
veterán
válasz Voyage #15420 üzenetére
... pláne 16 évesen ...
ez nem mérvadó, állhatna itt veled szembe egy 40 éves is. meg be lehetne már fejezni.
nemethati: figyelemmel követtem a munkádat, tisztellek is érte, mert a végeredmény szép lett, viszont nekem a belseje nem nyerte el a tetszésem, túl zsúfolt, de természetesen jár a .
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz Voyage #15123 üzenetére
Bocsesz!
Csak hogy ha képet raksz föl az legyen szép és rendezett!Ne csak azért hogy mutasd mid van.
Egyébként én is raktam föl régebben képet és én is megkaptam a negatív kritikákat is.
Pl.:monitoron a matricák!Azokat szoktam Én azonnal eltávolítani!/csúnya/Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
TazLeacher
nagyúr
-
aero.
veterán
válasz Voyage #12126 üzenetére
Ahhoz nekem kicsit sokat kell görgetni, nem tudom átnézni normálisan, meg persze aki még hasonló cipőbe jár, mellesleg nem hiszem, hogy 1280-ban nem tekinthető át, minden látszik, a feliratok jók, olvashatóak, nem zajosak, bár terjednek már itt a nagy monitorok, nekem még csak 1024 van.
A gépedet meg várjuk
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Voyage #12115 üzenetére
Nem megsérteni akarlak, de leginkább olyanokra gondoltam, akik már ITT letettek valamit a képletes asztalra. Tőled eddig nem sok képet láttunk, így egyelőre szerintem addig pihiztessük a dolgot. Persze ez nem végleges.
Akikre én gondoltam, így első kanyarban:
beteg
BR4D
for3l
syCŐk már bizonyították, hogy van ízlésük a dologhoz. Illetve az egyik legigényesebb, és személy szerint egyik kedvenc gépem készítője jones965. Ha jól tudom ő még csak egy gépet csinált, de az 5*-ös lett.
Nem biztos, hogy csak ők vannak, de nekem hirtelen ők ugrottak be.
-
for3l
senior tag
válasz Voyage #11718 üzenetére
most nem a picasa-t akarom sztárolni - pedig az lesz - de annyi az egésznek az "ára", hogy regisztrálnod kell.. nekem sosem volt még, hogy pár másodpercnél többet kellett volna várnom akárkinek a galériáját nézegetve, és, ahogy már előttem emlitették, frankón tudsz albumokat csinálni, azokban rendszerezni a képeket. (de vannak hasonló magyar oldalak is, amik sztem még mindig jobbak akár az imageshack-től is).
jer1cho, nyugi, csak vicc volt, nálam is halt már be nem egy hardver, kérdezd meg Nyugdíjast, lehet, tudna mesélni..
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Voyage #11711 üzenetére
Ezt 24 napos reggel megalapozottan jelentetted ki nyílván..ennyire nem kéne.
Mellesleg linkeltem már rahedli képet a gépeimről, csak ebben a topikban nem járok sűrűn. Mondjuk itt is vannak képeim, persze ezt te nem látod..
De ettől függetlenül miért ne véleményezhetnék? Ez egy fórum, tudtommal
Nem mellékesen jó lenne ha visszafognád magad, kulturáltabban is lehet ezt.jericho
Szép kis sztori, égő olaj oltása vízzel kb. ;p Amúgy kis polírpaszta és jó, nem?
A HR-01, ha Plus, nagyon penge, bár egészen más célra készült. mint a True..
Persze, hűtő mindkettő, de előbbi inkább lesz a csend-őrülteké, mint utóbbi
Rakd ki nyugodtan, hogy lássam mi az elképzelésed és másoké is, nyílván ;p[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
válasz Voyage #11711 üzenetére
relax dude. volt már itt elég feszkó, de látom egyesek szeretnének még rátenni egy lapáttal.. (bár azt pontosan én sem értem, hogy azzal a hsz-szel mit akart bizonyitani fekeandras..)
mindenesetre ezt: "Imageshack.us a legjobb..." milyen alternativák közül, és hogyan sikerült leszűrnöd!?
jer1cho, valld be, néha szereted kicsit gyilkolni a cuccaidat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest