Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
moho-jojo
üzenetére
Tömzsi
Elég érdekes házikókat tud a TT piacra dobni, 1-2 nekem is tetszik külsőleg, de amit láttam élőben attól nem voltam elragadtatva. Gondolok itt pl. az anyaghasználatra.
De Jones, biztosan többet tudna mesélni ebben a témában is
Ebben ha jól látom a VGA csak állítva mehet, arra oda kell figyelni, mert nem mindegyik VGA szereti ezt a pozíciót.. -
LBandi
aktív tag
válasz
moho-jojo
üzenetére
Szép kis gép! az alaplap viszont nem illik a képbe úgyhogy ide csak vele gyorsan
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
AndrewTdi: Látom megérkezett az mdpc cuccos

Szép a harisnyázás, gyorsan beletanultál! Ugye milyen hasznos az a kis szerszám, sztem nagyon megéri az árát, pillanatok alatt ki lehet a kábeleket kapni a csatikból.
Én nyúl vagyok és nem mertem volna a garis tápot harisnyázni. Miért nem gondolkodtál hosszabítókban? Igaz kicsi többletköltség de a gari megmarad. 
Jaja1981: Habár nem az én világom de minden elismerésem az igényes és precíz munkáért!

-
AndrewTdi
addikt
válasz
moho-jojo
üzenetére
Szép a "bélelés". Olyan mintha ki lenne flokkolva. Nekem az autóm volt kiflokklva tetőtől talpig.
Szép munka!!Elkezdtem a harisnyázást. Közben gondoltam megosztom az egyik tapasztalatomat, ami szerintem sokat befolyásol a szépségén. Azt írják néhány helyen, hogy amikor elvágod a harisnyát, érdemes picit "égetni" a végét, hogy ne kezdjen foszlani. Nahát én így kezdtem a proctáppal és nem lett olyan szép (jobb oldali). A többinél, amin nem égetgettem, (szerintem) szép lett. Szóval szerintem ne égetgessetek.
De inkább Ti mondjátok meg. Adjátok csak, bírom!

Ja! Sry a képekért, telefonos. Lusta vagyok mindig elővenni a fényképezőgépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Formula-1
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Path of Exile 2
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

vmit keresek én is de még nincs meg a végleges..

sokat filóztam hova rakjam a radit, hát megvan