- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
moho-jojo #71931 üzenetére
Tömzsi
Elég érdekes házikókat tud a TT piacra dobni, 1-2 nekem is tetszik külsőleg, de amit láttam élőben attól nem voltam elragadtatva. Gondolok itt pl. az anyaghasználatra.
De Jones, biztosan többet tudna mesélni ebben a témában is
Ebben ha jól látom a VGA csak állítva mehet, arra oda kell figyelni, mert nem mindegyik VGA szereti ezt a pozíciót.. -
LBandi
aktív tag
válasz
moho-jojo #22732 üzenetére
Szép kis gép! az alaplap viszont nem illik a képbe úgyhogy ide csak vele gyorsan
AndrewTdi: Látom megérkezett az mdpc cuccos
Szép a harisnyázás, gyorsan beletanultál! Ugye milyen hasznos az a kis szerszám, sztem nagyon megéri az árát, pillanatok alatt ki lehet a kábeleket kapni a csatikból.Én nyúl vagyok és nem mertem volna a garis tápot harisnyázni. Miért nem gondolkodtál hosszabítókban? Igaz kicsi többletköltség de a gari megmarad.
Jaja1981: Habár nem az én világom de minden elismerésem az igényes és precíz munkáért!
-
AndrewTdi
addikt
válasz
moho-jojo #22732 üzenetére
Szép a "bélelés". Olyan mintha ki lenne flokkolva. Nekem az autóm volt kiflokklva tetőtől talpig.
Szép munka!!Elkezdtem a harisnyázást. Közben gondoltam megosztom az egyik tapasztalatomat, ami szerintem sokat befolyásol a szépségén. Azt írják néhány helyen, hogy amikor elvágod a harisnyát, érdemes picit "égetni" a végét, hogy ne kezdjen foszlani. Nahát én így kezdtem a proctáppal és nem lett olyan szép (jobb oldali). A többinél, amin nem égetgettem, (szerintem) szép lett. Szóval szerintem ne égetgessetek.
De inkább Ti mondjátok meg. Adjátok csak, bírom!
Ja! Sry a képekért, telefonos. Lusta vagyok mindig elővenni a fényképezőgépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Corsair Hydro X Series 4x90 Adapter 4xXF Hardline INGYEN FOXPOST
- Újszerű - DEEPCOOL Castle 240EX A-RGB WH vízhűtés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- Corsair iCUE H100i RGB ELITE INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest