Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz moho-jojo #22732 üzenetére
Szép a "bélelés". Olyan mintha ki lenne flokkolva. Nekem az autóm volt kiflokklva tetőtől talpig.
Szép munka!!Elkezdtem a harisnyázást. Közben gondoltam megosztom az egyik tapasztalatomat, ami szerintem sokat befolyásol a szépségén. Azt írják néhány helyen, hogy amikor elvágod a harisnyát, érdemes picit "égetni" a végét, hogy ne kezdjen foszlani. Nahát én így kezdtem a proctáppal és nem lett olyan szép (jobb oldali). A többinél, amin nem égetgettem, (szerintem) szép lett. Szóval szerintem ne égetgessetek.
De inkább Ti mondjátok meg. Adjátok csak, bírom!
Ja! Sry a képekért, telefonos. Lusta vagyok mindig elővenni a fényképezőgépet.
[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz moho-jojo #22732 üzenetére
Szép kis gép! az alaplap viszont nem illik a képbe úgyhogy ide csak vele gyorsan
AndrewTdi: Látom megérkezett az mdpc cuccos
Szép a harisnyázás, gyorsan beletanultál! Ugye milyen hasznos az a kis szerszám, sztem nagyon megéri az árát, pillanatok alatt ki lehet a kábeleket kapni a csatikból. Én nyúl vagyok és nem mertem volna a garis tápot harisnyázni. Miért nem gondolkodtál hosszabítókban? Igaz kicsi többletköltség de a gari megmarad.Jaja1981: Habár nem az én világom de minden elismerésem az igényes és precíz munkáért!
[ Szerkesztve ]
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
nagyúr
válasz moho-jojo #23962 üzenetére
Rendben.
aero.:Köszi, akkor a jövőhét folyamán felrakok egy pár képet milyen volt előtte és milyen lett. Köszi.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest