Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz python1 #26128 üzenetére
Köszönöm.
Ha csak a "zaj" miatt aggódsz akkor fölöslegesen teszed!
Samsung Hdd-m hangosabb, nem hallottam még, játék alatt sem a hangját.
Azt, hogy passzívan, hogy viselkedik nem próbáltam, de biztos van erre egy jó topik ahol választ kapsz a "kérdésre".Szerk:
Láttam már HTPC konfig hardver listá(ko)n a hűtőt, persze csak akkor, ha befér az adott házba.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz pincehely #26126 üzenetére
Már mint a hűtő vagy a komplett konfig ?
Hűtő azt tudja amit a tesztekben olvasni, bár még nem volt nyúzva. 2 napja használom.
Halk, de nem egy ütős darab. kb. a a gyári hűtő értékeit produkálja, kevesebb zaj mellett.Összességében a géppel meg vagyok elégedve.
Eladtam miatta a nagy gépemet ami kb. ugyanezt a teljesítményt nyújtotta.
Alaplap Bios-át frissítenem kellett, hogy belemenjen az X2 240 -es proci.
Pci-e 2.0-ás csati 4x sebessége is elegendő a 16x-hoz viszonyítva.
Amúgy halk, hűvős és csendes ill. kis helyen elfér. Ezért építettem.
Egyedül a vinyó kérdés várat magára, mivel csak 3,5"-ös példányokkal rendelkezem és ebbe a házba csak 1 db szerelhető. A megszokott 2-3 hdd-hez képest kicsit kevés a 1 db 640GB-os nyújtotta kényelem. -
zodo
nagyúr
Hétvégén bekerült az új cpu hűtő is, hogy ne kelljen szégyenkeznem a gyári Amd miatt.
Scythe Big Shuriken személyében, még halkabb lett a gépezet. -
zodo
nagyúr
válasz Gorneck #25179 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Úgy látom az Ipaq keltette fel leginkább az érdeklődéseteket. Gondolhattam volna, mivel modding.
, de részben ennek is örülők!, hogy mi lett vele?
A régi belsőségeit itt árulom egy ideje.
Miután elkészült a képeken látható mértékig, használatba vettem és örültem magamnak.
, mert hosszú ideje (kb.1-1.5 év) terveztem, hogy egyszer "felélesztem" a legendás kis házikót, mármint modernizálom kissé. Azt hiszem, sikerült is.
Viszont ezt a kuckót végleges konfignak képzeltem, de rá kellett jönnöm, hogy soha nem lesz olyan, mint amilyennek megálmodtam.
pl.: anyagi vonzat,
nem kielégítő, szerszám park és szaktudás
ill. a ház felépítése sem teszi lehetővé az elképzelt további, elemek beépítését.Nem akartam már költeni a mini-itx projektre, de az előzetes tesztek alapján arra jutottam, hogy kb. ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint a régi "nagy" gépem.
Gigabyte GA-MA78GM-S2H rev1.1
AMD Athlon64 AM2 X2 4850e
Geil Ultra ddr2 PC6400 800MHz cl4 2x1024Mb
FSP Everest 400W 80+
ref. Sapphire HD 5770
Sajnos ezt el kellett adnom, mert két gép minek is a házhoz ill. kellett a plusz pénz.Ekkor érkezett az SG05-ös házikó, amibe átköltözött az Ipaq-ban lévő konfig ill. lecseréltem a vga-t egy csendesebb, hűvösebb Msi Hawk-ra.
Ezért a kis Ipaq ház itt álldogál üresen az asztalom alatt, várva az újabb, szebb napjait.
-
zodo
nagyúr
Bemutatnám az új építésű gépemet, ha lehet, mert nincs moddingolva, ha csak a szolid vga megvilágítás nem vesszük annak.
Elsőként Zafir kártyám volt, de a képek vége felé látható Msi Hawk-al lett véglegesnek kikiáltva., de ha ez mégsem felel meg akkor van vagyis volt egy Compaq Ipaq PIII-as gép amit kissé átalakítottam, de sosem készült el, mert színre lépett az SG05-ös kuckó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- Zalman Watttera ZM1200-EBTII 1200W GOLD moduláris tápegység
- Cooler Master V1100 SFX 1100W Platinum SFX / ITX Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest