- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
ekkold #97706 üzenetére
Valoban, az elso nem jo kereses, de van forditott is. A masodik linken levo vsdisplay-t be is mutatja.
#97707 ViZion:
Valoban elneztem, de itt egy masik iranyu:
[link]A keresesben ragaszkodni kell a HDMI to EDP-hez, nem vettem eszre, hogy az elso talalatoknal a forditott sorrend szamit
Lehet kapni regebbi kijelzokhoz is, ha LVDS-rol van szo, de lehet csak LVDS to DVI-t fogsz talalni, azt meg egy konverterrel lehet HDMI-re.En egy HP TC1100-t akarok mar 2 eve atalakitani wacom kijelzonek, csak erre sem volt meg idom
Azt hasznaltan 20-30ezer korul dobjak ebayen, a touch interfesz pedig sima sorosport, lehet usb-re konvertalni.
A tabletek altalaban ugyanolyan interfeszt hasznalnak, mint a normal LCD-k csak a csati egyedi.
I2C vagy SPI kijelzot szerintem mar olcsobb venni, vagy esetleg waveshare-n nezhetsz egy kijelzo vezerlo panelt, de a csatit szerintem neked kell megoldani. Masfelol, ha azt nezzuk I2C-n baromi sok ido mire megetetsz egy ilyen panelt, de meg SPI-n sem keves. Lehet erre inkabb valamilyen kesz mikrokontrolleres megoldast kene keresni, persze akkor mar van egy mikrokontrollered amire egyszerubb lesz a kodot kiegeszitened, mint meg egy sajatot csatlakoztatni es ezzel kezd a sajat farkaba harapni a sztori
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest