Új hozzászólás Aktív témák

• Reggie0

félisten

válasz ekkold #97706 üzenetére

Valoban, az elso nem jo kereses, de van forditott is. A masodik linken levo vsdisplay-t be is mutatja.

#97707 ViZion:
    Valoban elneztem, de itt egy masik iranyu:
    [link]

A keresesben ragaszkodni kell a HDMI to EDP-hez, nem vettem eszre, hogy az elso talalatoknal a forditott sorrend szamit :)
    Lehet kapni regebbi kijelzokhoz is, ha LVDS-rol van szo, de lehet csak LVDS to DVI-t fogsz talalni, azt meg egy konverterrel lehet HDMI-re.

En egy HP TC1100-t akarok mar 2 eve atalakitani wacom kijelzonek, csak erre sem volt meg idom :) Azt hasznaltan 20-30ezer korul dobjak ebayen, a touch interfesz pedig sima sorosport, lehet usb-re konvertalni.

A tabletek altalaban ugyanolyan interfeszt hasznalnak, mint a normal LCD-k csak a csati egyedi.
    I2C vagy SPI kijelzot szerintem mar olcsobb venni, vagy esetleg waveshare-n nezhetsz egy kijelzo vezerlo panelt, de a csatit szerintem neked kell megoldani. Masfelol, ha azt nezzuk I2C-n baromi sok ido mire megetetsz egy ilyen panelt, de meg SPI-n sem keves. Lehet erre inkabb valamilyen kesz mikrokontrolleres megoldast kene keresni, persze akkor mar van egy mikrokontrollered amire egyszerubb lesz a kodot kiegeszitened, mint meg egy sajatot csatlakoztatni es ezzel kezd a sajat farkaba harapni a sztori :)

Új hozzászólás Aktív témák