Hirdetés
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Tankblock #93530 üzenetére
Szia és először is köszi!
- Atmega kap feszt, csekkoltam!
- A forrasztási irányoknál egyelőre a CH340 és az atmega az érdekes, többször is átfutottam a tervet és a panelt is, rendben van
- A reset vonalon csak soros 100nF van. Használtam már ilyen konfigurációban és OK volt. A 10k egy nyomógombra megy, de az egy másik panelre érkezik egy másik atmega-ba.
- TX-RX, igen ez a panel már a javított verzió, de kezemben még a régi, viszont felcseréltem azon is. TX az RX-re, RX a TX-re.
- Jumper kristályon, ez nem tudom mit láthattál (hogy megírjam mi is az), de jumper csak egy van, hogy programozáskor tápot adjak a CH340-nek, máskor meg ugye minek kapjon, olyankor le lesz véve. Azt majd megnézem, hogy rezeg-e ez jó ötlet, holnap rálesek.
- műanyag spacer-eket használtam, meg a csavarfejeknél ki van hagyva a fólia, de akkor ez buta dolog volt leht mégis, nagyobb eséllyel testelhet le a tápfesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest