- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
aujjobba #87682 üzenetére
Szia
Nincs rossz kérdés.
Shunt ellenálláson van a visszacsatolás visszamérve, és ennek a veszteségét szeretném minimalizálni. A 33x szorzóra meg azért gondoltam mivel a ESP 3.3V PWM tud előállítani így az OPAMP + ill - bemenetére egyenlő mértékű feszültségtartomány jutna, amit vissza is lehet mérni az ESP32 ADC keresztül. Csak ötletkén akár biztonsági funkció is lehet nézni kivezérelnél pl 300mA de a visszacsatoláson csak 0V közeli értéket kapsz vissza, vagy pl szeretnél 500mA vezérelni, de a Load csak 300mA vesz fel, mert a fizika nem enged többet.Ha ezt megoldom akkor a visszacsatolásban gondolkodtam digitális potméterrel változtatni az erősítés mértékén így SW beállítható adott terhelés arányos erősítés.
Nem biztos h csak LED lesz rajta, annak indult, az első lépésnél utáni hiba / útkeresésben vagyok. Kellenek a tapasztalatok :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5