- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Dr. Szilikát #86814 üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Legelőször EcoPityu elektronika konyha nyelven yt sorozat kísérleteit szeretném megcsinálni.
Már végig néztem a sorozatot, csak gyakorlatban semmit se csináltam, ezt pótolnám.Mivel van benne bread board /nem tudom mi a magyar neve/ , meg kábelek hozzá, és ellenállás, led stb, azokat kötögetném össze. Ahhoz nem tudom mekkora a minimum maximum.
Azért gondoltam hogy a 3,7 es akksit feltöltöm és az nem teszi tönkre a ledet, ellenállást, stb
Van a készletben power supply, azt hittem azzal fel tudom tölteni
Bár fogalmam sincs hogy működik.
Van ott 3.3V és 5V.
Gondolom usb-ről vagy a bal lenti fekete csatlakozón át kapja az áramot, és a tüskéken lehet levenni a 3.3V vagy 5V -t
Van multiméterem gondolom ha azzal feszültség alatt kimérem nem teszem tönkre.Vagy a 3.3V ot kössem a bread bordhoz?
Sorozatban ilyen kísérletek vannak, mint ellenállások sorosan, parhuzamosan, azokat méregetni.
Tehát nagyon alap dolgok.
És majd lépésről lépésre haladnék.
Nem akarok beleugrani egyből az egyik project be, mert tuti csak gubanc lesz így nulla tapasztalattal. /És minimális tudással/
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- MacBook Pro 14" M2Pro/16GB/512GBSSD eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest