- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Bics kicsit offtopik. Nemreg tapasztaltam uj top ipari kategorias makita es bosch vezetekes gepek raznak. Pl a Makita 9404j szallagcsiszolo vagy a Bosch GET 75-150. Használat kozben, ha a gep csavarjaihoz erek ugy megcsip majdnem eldobom. Elso gondolatom az volt hogy rossz a foldeles. Meglepodve vettem eszre hogy ezeknek a gepeknek nincs foldelesuk.
Eloszor is ez hogy lehet? Nem eu szabvany lenne hogy foldelt csatlakozásuk legyen?
Masodszor meg mi a fene csip meg akkor? Gondoltam az elszivo miatt keletkezett statikus elektromossag mert a porszivo cso fel meterrol is huzza a hajam. De akkor mi a megoldas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- MotoGP & WSBK
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- Vírusirtó topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest