- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most, hogy lett elég napelemem, elkezdtem megint szórakozni az újrahasznosított napelemes töltéssel.
Tehát 3db ugyanolyan, 25mm x 25mm -es napelem, ez még nem biztos, de szerintem nem sokat tud tolni egy 18650-en.Jutott eszembe, amiről itt volt is szó, hogy mi van, ha nem feszítem ki a lítiumakkut, hanem 4V körül tartom, és így kaphatja a feszültséget direktben, diódán át? Viszont, 2db napelem 4,4 körül adna jó napsütésben. Van esetleg olyan BMS, amiről lehet tudni, hogy mondjuk 4,2 (vagy bármennyi) körül tilt, ha nagyobb feszültség kerül az akkura? Mert OK, hogy ha pl. 4V van folyamat az akkun, de jó lenne valami biztosítás, hogy pl. 4,2 fölé sehogyan ne menjen.
Illetve nyilván a dióda is ejt valamennyit, remélhetőleg az elég leszMűködhet ez vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest